nlc.hu
Sztárok

Jaksity Kata aggódik

Jaksity Kata aggódik: „Nem érzem biztonságosnak az április 19-i iskolanyitást”

Jaksity Kata aggodalmát fejezte ki a jövő heti iskolanyitással kapcsolatban.

Amikor elértük itthon a 2 és fél millió beoltottat, a kormány úgy látta jónak, hogy enyhítenek a szigorításokon. Egyúttal bejelentették, hogy április 19-én megnyitnak az iskolák, ám a diákok szülei és a pedagógusok nem látják jó ötletnek a nyitást. Több sztár is aggodalmát fejezte ki a közösségi oldalán, többek között Jaksity Kata is, aki nem érzi biztonságosnak ezt az intézkedést.

Rettenetesen tanácstalan vagyok. Egyszerűen nem érzem biztonságosnak az ápr. 19-i iskolanyitást, nagyon nem szívesen...

Közzétette: Kata Jaksity – 2021. április 14., szerda

„Rettenetesen tanácstalan vagyok. Egyszerűen nem érzem biztonságosnak az ápr. 19-i iskolanyitást, nagyon nem szívesen engedem a kislányomat suliba. Nem tudom, mit tegyek. Kíváncsi vagyok, ki hogy látja. Örülnék, ha érdemi választ kaphatnék, vagy tanácsot arra, hogy mit tegyek, mit tehetek, mit tehetünk, ha többen is így gondoljuk, szülők – kezdte a bejegyzését Jaksity Kata, aki szerint még várni kéne a nyitással. – Nem értem, hogy miért nem engedik, hogy az iskolák hibrid oktatást biztosítsanak. Nem olyan bonyolult. Így legalább kevesebben is lennének bent a suliban, jelentősen csökkentve a kockázatot.”

Mit gondolsz az iskolanyitásról?
Szerintem is lehetővé kellene tenni a hibrid oktatást.
Én személy szerint örülök, hogy nyitnak a sulik.
Várni kéne még a nyitással!
Nincs iskolás korú gyermekem, nem tudok dönteni.

További információk a nyitással kapcsolatban:

jaksity kata

Jaksity Kata (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top