nlc.hu
Sztárok

Gergő gazda háza

Pillants be Gergő gazda házába! – a Házasodna a gazda párkeresője igazi luxusban él

Gergő gazda bemutatta a házát: igazán szerencsés az a lány, akit itt talál otthonra.

Holnap a képernyőn is bemutatkoznak a Házasodna a gazda párkeresői, akik ezúttal is nagyon várják, hogy a műsor meghozza az életükbe a szerelmet. Az egyik legígéretesebb jelölt a 23 éves Gergő gazda, aki egy lovastanyán él a családjával: a fiatal férfi egy betegséget követően kezdett lovasterápiára járni, a természet és az állatok közelsége pedig annyira magával ragadta, hogy eldöntötte, ezzel foglalkozik majd. Jelenleg belovaglással, lovasoktatással és versenyeztetéssel foglalkozik. Gergő gazda a házában is körbevezette az RTL Klub stábját, mi pedig megmutatjuk, milyen szuper körülmények között él.

„A nap nagy része a lovak körüli munkával telik” – mondta korábban Gergő gazda, aki elárulta, élete végéig ezzel szeretne foglalkozni. Ha egyedül szeretne lenni, a Duna partjára megy le horgászni. Azon, hogy Gergő ilyen fiatal, Nádai Anikó is meglepődött: mint mondta, ebben a műsorban főleg tartós kapcsolatot keresnek a gazdák. Ezzel így van Gergő is, szeretne megállapodni. A gazdának az a fontos, hogy ha ránéz valakire, azt érezze, ő az igazi. Az sem zavarja, ha lusta, ugyanis nem munkást keres – derült ki a bemutatkozó videóból. 

Emlékszel még az előző évad párkeresőire? 

gergő gazda

Gergő gazda (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top