nlc.hu
Sztárok

Meghalt Scottie Pippen fia

Meghalt a korábbi sztárkosaras, Scottie Pippen 33 éves fia

Szörnyű tragédia érte a Chicago Bulls egykori kiválóságát, Scottie Pippent.

Scottie Pippen nevét valószínűleg azok is hallották, akiket nem annyira érdekel a kosárlabda – az amerikai sportoló része volt a sokáig legyőzhetetlennek hitt Chicago Bullsnak, amikor Michael Jordan is ott játszott. A Netflixen egy évvel ezelőtt megjelent Jordanről szóló dokumentumfilmben is sokszor feltűnt Pippen. A kosaras kétszer házasodott: az első csupán két évig tartott, ott született egy fia, Antron, aki sajnálatos módon pár nappal ezelőtt elhunyt.

I’m heartbroken to share that yesterday, I said goodbye to my firstborn son Antron. The two of us shared a love for...

Közzétette: Scottie Pippen – 2021. április 19., hétfő

„Összetört a szívem, tegnap el kellett búcsúznom az elsőszülött fiamtól, Antrontól. Mindketten imádtuk a kosárlabdát, számtalan beszélgetésünk volt a sportággal kapcsolatban. Antron krónikus asztmától szenvedett – hiszem, ha nem lett volna ez a betegsége, az NBA-ben játszana ő is. Sosem hagyta érvényesülni a betegséget, Antron mindig pozitív volt és keményen dolgozott, büszke vagyok arra a férfire, aki lett belőle. Kérlek titeket, imádkozzatok az édesanyjáért, Karenért, valamint a családjáért és a barátaiért. Egy jószívű, csodálatos lélek távozott közülünk túl hamar. Szeretlek, fiam, nyugodj békében, amíg újra találkozunk”

– írta a közösségi oldalán Scottie Pippen, akit hét gyermeke vigasztal a nehéz időkben.

scottie pippen arton

Scottie Pippen és a fia, Arton (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top