nlc.hu
Sztárok

Vodkásüveggel dobták meg Tóth Dávidot

Vodkásüveget dobtak Tóth Dávid után: „Ez baromira nem vicces”

Tóth Dávid felháborodott a történtek után.

Nemrég kiderült, hogy feléleszti a TV2 A Nagy Ő-t, nem sokkal később pedig azt is elárulták, hogy Tóth Dávid keres majd párt. A kajakos korábban azt nyilatkozta, hogy a barátai rendszeresen ugratják emiatt, lehet, hogy a minap vele történt furcsaság is ennek köszönhető. Dávid arról számolt be a közösségi oldalán, hogy futás közben valaki utánadobott egy vodkásüveget – szúrta ki az Origo. 

„Sikerült egy egész jó kis futást összehozni a hétvégére, viszont történt egy kis meglepetés is… Megelőztem egy illumináltnak tűnő társaságot: amikor eléjük kerültem, hallottam, hogy valami összetört mögöttem. Visszafelé láttam csak, hogy az egy vodkásüveg volt. Nem igazán értettem, és utólag sem értem, hogy miért volt ez olyan jó poén számukra. Szerintem ez baromira nem vicces… Történhetett volna valami baj is” – mesélte a közösségi oldalán a DWTS-ben is kiválóan szereplő Tóth Dávid.

tóth dávid

Tóth Dávid (Fotó: Instagram)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top