nlc.hu
Sztárok

Kállay Bori fantasztikusan néz ki

5 fotóval bizonyítjuk, hogy Kállay Bori fantasztikus formában van

Másfél évvel ezelőtt vált el Kállay Bori és Vitray Tamás, a színésznő ennek ellenére remek formában van.

Kállay Bori fantasztikusan fest, bár a válás után kellett egy kis idő, amíg összeszedte magát. 32 évig voltak együtt Vitray Tamással, így eleinte nehéz volt az élete egyedülállóként, de mára már egészen jól boldogul. Nemrég ráadásul a koronavírust is elkapta, amit elég nehezen viselt, de a szerettei sokat segítettek neki a gyógyulás ideje alatt. Már nagyon várja, hogy nyissanak a színházak, emellett pedig kertészkedéssel, valamint német nyelvtanulással üti el az idejét. 

„Minden fájdalmat meg kell élni, meg kell gyászolni, de aztán muszáj továbblépni, hogy tovább tudjunk élni. Annak kell örülni, ami van! A szingli életnek is megvannak az előnyei meg a hátrányai is, de az életben semmi sem fehér vagy fekete, minden kicsit szürkés, de az, hogy kifehéredjen, csak rajtunk múlik!” – vallja Kállay Bori, aki a Meglepetésnek nyilatkozott az elmúlt másfél évről. A magazinban több fotó látható a művésznőről, ami bizonyítja, hogy ismét remek formában  van.

Öt fotót ígértünk, tehát itt van még négy:

kállay bori és peller károly
Megnézem
Összes kép (4)

Örökifjú művésznők: 

kállay bori

Kállay Bori (Fotó: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top