nlc.hu
Sztárok

Szente Gréti párja a kapcsolatáról

Az exatlonos Szente Gréti párja rosszul viseli, hogy Kővári Viktor csapja a szelet a barátnőjének

Szente Gréta párja kissé féltékeny, de nem gondolja, hogy Viktorral versenyeznie kéne.

Már négy hónapja tart az Exatlon Hungary, és bár Szente Gréta később csatlakozott a csapathoz, már ő is nagyon régóta távol van. A nemrég lesérült Kihívó szerelme, Horváth Balázs itthonról követi az eseményeket, természetesen már nagyon hiányzik neki a barátnője. Emellett pedig nem nézi jó szemmel, hogy Gréta csapattársa, Viktor folyamatosan csapja a barátnőjének a szelet. A véleményét a NEMSOK című vlogban fejtette ki. 

„Sajnos a Viktor – és nem bántani akarom, mert nem ismerem – nagyon antiférfi szerepében mutatkozik. Kint van egy versenyben, ami a párbajokra épül, és arra, hogy jó legyél és ezt megmutasd, de fél attól, mi lesz, ha párbaj van. Valószínűleg rossz műsorba jelentkezett. Ahogy elnézem, egy társkereső műsorba kellett volna jelentkeznie, mert ez nem az a hely. (…) Szerintem 10-ből 9 ember így viselné ezt, ha azt látja, hogy több ezer kilométerre valaki csapja a szelet a barátnőjének. De nem aggódok, mert Gréti sokkal komolyabb nő ennél, és bízunk egymásban” – részletezte a műsorban Horváth Balázs. 

A teljes beszélgetést itt megnézheted:

Olvass még az Exatlon Hungary szereplőiről: 

szente gréta

Szente Gréta (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top