nlc.hu
Sztárok

Gáspár Bea nem örül lánya döntésének

Gáspár Bea nem örül, hogy Evelin bevállalta a Survivort

Gáspár Bea az Ébredj velünk! című műsorban kritizálta lánya döntését.

Tegnap este kiderült, hogy többek között Gáspár Evelin is tagja lesz a Survivor sztárcsapatának, sőt, már el is kezdték a forgatást Dominikán. Győzike lánya korábban már szerepelt az Ázsia Expresszben, és bár a két produkció sok mindenben különbözik, azért több dologban hasonlít is. Éppen ezért Gáspár Bea nagyon félti a lányát, és nem javasolta Evelinnek, hogy elvállalja a túlélőshow-t, ő azonban hajthatatlan volt – erről az Ébredj velünk! című műsorban beszélt.

„Óva intettem, hogy inkább ne menjen, én tuti nem vállaltam volna el, de 20 évesen sem vállaltam volna, amikor még fiatalabb voltam. Ő viszont nem ilyen, szereti magát próbálgatni, és azt mondta, hogy neki ez most jól jön, szereti a kihívásokat, ez pedig egy nagy kihívás és különben is, ott jó meleg van” – részletezte a jó formában lévő Gáspár Bea, majd azt is elmondta, hogy biztos benne, Győző sem vállalta volna a megmérettetést.

gáspár evelin és bea

Gáspár Bea és Evelin (Fotó: Instagram)

Olvass még a Survivorről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top