nlc.hu
Sztárok

Várkonyi Andrea megszólalt a kapcsolatáról

Várkonyi Andrea: „A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok”

Várkonyi Andrea először szólalt meg Mészáros Lőrinccel való kapcsolatáról.

Már régóta pletykálták, mégis a HOT! magazin mai címlapja tette bizonyossá, hogy Várkonyi Andrea üzletember párja nem más, mint Mészáros Lőrinc, akivel – bár ezt a hírt még nem erősítették meg – hamarosan össze is házasodnak. A műsorvezető pár hónappal ezelőtt a Mokkában nyilatkozott, amikor feltűnt az embereknek a jegygyűrűje, ám akkor még nem beszélt a kapcsolatról. A hetilapban az egyik jó ismerősük, illetve maga Várkonyi Andrea is megszólalt. 

A neve elhallgatását kérő ismerős elmondta, a munka kapcsán ismerkedtek meg, és Mészáros Lőrinc válása után szorosabbá vált a kapcsolatuk – az üzletember volt a kezdeményező fél. „Mi is meglepődtünk, hogy mennyire természetes köztük minden. Kár lenne tagadni, hogy eleinte volt bennünk némi bizonytalanság a kapcsolattal szemben, Andit pedig féltettük a támadásoktól, de amikor láttuk őket együtt, az egész olyan egyértelmű lett. Árad belőlük a harmónia és az, hogy mennyire szeretik egymást. Így nem is csodálkoztunk, amikor kiderült, hogy Lőrinc megkérte Andi kezét, s hogy összeházasodnak” – mondta.

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea (Fotó: nlc illusztráció)

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea (Fotó: nlc illusztráció)

A hírt Várkonyi Andrea is megerősítette, bár bővebben nem beszélt a kapcsolatról, mint mondja, védi a magánéletét.

„A magánéletemet továbbra sem szeretném a címlapokon élni, remélem, ezt megértitek. A párom Mészáros Lőrinc, ami eddig sem volt titok, most meg már pláne nem az”

– mondta Várkonyi, aki korábban arról is beszélt, hogy neki az okos, intelligens, művelt emberek jönnek be, mással nem is tudna ismerkedni.

Olvasnál még sztárházasságokról? 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top