nlc.hu
Sztárok

Kislányt vár Tápai Szabina

Kislányt vár Tápai Szabina: „Az előérzetem ezúttal is beigazolódott”

Nőuralom lesz a Kucsera-családban, kislányt vár Tápai Szabina.

Harmadik gyermekét várja Tápai Szabina és Kucsera Gábor, és ahogy a második babájuk érkezésekor, úgy most is előre érezte a kismama a pici nemét. Így nagy meglepetés nem történt, amikor az orvosuk közölte, hogy ismét kislányt várnak. A korábbi kézilabdázó fontosnak tartja, hogy várandósan is ugyanúgy figyeljen magára, és azt vallja, hogy kismamaként is lehet valaki szexi. 

„Szeretném felhívni a figyelmet arra, hogy egy kismamának sem kell szégyellnie magát, ha esetleg itt-ott kerekebb az alakja. Nehezen viselem, amikor olyat hallok: »Te már anyuka vagy, ne legyél szexi!« Miért?! Igen, lett három gyerekem, de szerintem édesanyaként nem kell állandóan nyakig begombolt ingben lennem. Nő vagyok!” – mondta a BEST magazinnak Tápai Szabina, aki arról is beszélt, hogyan tudták meg, hogy ismét kislány érkezik a családba. 

„Az előérzetem ezúttal is beigazolódott. Milla születése előtt is olyannyira biztos voltam a nemében, hogy amikor kiderült, jó volt a megérzésem, Gábor csak ennyit mondott: »Szerintem te boszorkány vagy!«” – mesélte a már beoltott Szabina, aki állítása szerint bevonzotta, hogy lány legyen a születendő gyereke.

BEST magazin

BEST magazin

Sztárok, akiknél bővül a család: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top