nlc.hu
Sztárok

Versenytáncolni fog Pásztor Anna

Versenytáncos lett Pásztor Anna, indul a Magyar Bajnokságon

Új kihívások vannak a 48 éves énekesnő életében.

Mint arról korábban beszámoltunk, Pásztor Anna a Dancing with the Stars után is folytatta a tánctanulást. A 48 éves énekesnő a Life TV hétfő este adásba kerülő Bréking! című műsorában elárulta, hogy elindul a Magyar Bajnokságon, sőt a táncpartnere személyéről sem titkolózott.

Pásztor Anna

Pásztor Anna élete immár összefonódott a tánccal (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„A világ volt olyan kegyetlen, hogy elvette tőlünk  a zenét egy jó időre, és amikor már a szakadék szélén imbolyogtam, akkor egyszer csak azt mondta az élet: ‘Na, jó, te olyan jó fej voltál eddig, tessék, itt a tánc!’ És visszakaptam a Dancing with the Starsban a táncot, és nem bírtam abbahagyni januárban. Úgyhogy egy olyan elképesztő ajándékot kaptam az élettől, hogy kaptam egy táncpartnert, és nem csak egy táncpartnert, hanem A Táncpartnert. A mostani Világkupa-bajnok, Európa-kupa bajnok, 12-szeres magyar bajnok Andrea Silvestri azt mondta, hogy indul velem a Magyar Bajnokságon, mert van olyan, hogy félig amatőr-félig profi, én vagyok az amatőr, ő a profi. Kirázott a hideg. És készülünk” – újságolta Pásztor Anna.

E bejelentés hallatán a műsorvezető Demcsák Zsuzsa bevallotta, hogy legendák keringenek a TV2-n belül arról, hogy milyen fanatizmussal gyakorolt az énekesnő a Dancing with the Starsra. Mire Pásztor Anna megjegyezte: „Mindent így csinálok.”

Olvass még Pásztor Annáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top