nlc.hu
Sztárok

Barta Sylvia stílusárt odáig vannak az emberek

Barta Sylvia lenyűgözte a követőit a fekete-fehér ruhájában – neked hogy tetszik?

Nagyon sok bókot kapott Barta Sylvia, akinek mostanra sikerült visszanyernie az életerejét és újra tud sportolni.

Tavaly az első koronavírusos hírességek között volt, és azóta Barta Sylvia többször mesélt a betegség következményeiről. A betegségből felépülve sokáig nem múlt a fáradékonysága, hangulatingadozásai voltak, és bőrkiütések jelentkeztek nála. 

„Aggodalomra adnak okot az erőteljes immunválasz okozta bőrelváltozások, a sportolástól teljesen független izom- és ízületi fájdalmak, memória-és látászavarok, és még sok egyéb olyan tünet, ami a koronavírus-fertőzés óta jelentkeztek…” – mesélte korábban a TV2 időjósa, akit azóta beoltottak és boldogan osztotta meg nemrégiben a követőivel, hogy újra tud sportolni, és visszatért az életereje. Tavaly a betegség négy hete alatt sokat fogyott, és bár a követői szerint azóta is nagyon sovány a tévés, örülnek annak, hogy Sylvia kivirult. 

Legutóbbi bejegyzése mellé is sok bókot írtak, amikor Barta Sylvia két képben mutatta meg, milyen szeszélyes az április. 

„Reggel kiskabát csizmával, délután már körömcipő… ez a rendkívül hűvös április melegebb napokkal készül búcsúzni! Május elsején, szombaton már 25-28 fok is lehet, jöhet a flip-flop?” – írta a fotókhoz, de mint kiderült, többen inkább azt várják, hogy Sylvia újra bikiniben álljon a kamerák elé.

Barta Sylvia két képben mutatta meg, milyen szeszélyes az április

Barta Sylvia két képben mutatta meg, milyen szeszélyes az április

Sztárok bomba formában: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top