nlc.hu
Sztárok

Balázs Andi édesapja megfenyegette a vejét

Balázs Andi édesapja alaposan elbeszélgetett a vejével az első találkozáskor

Balázs Andi édesapja tartotta magát ahhoz, hogy amikor a lánya bemutatja otthon Gábort, elbeszélget majd vele.

Balázs Andi és a párja, Gábor csaknem 20 éve alkotnak egy párt. A színésznő állítja, az első perctől kezdve szerelmes a kedvesébe, és mindig is biztos volt benne, hogy vele fogja leélni az életét. Fiatalon találkoztak, így nem csoda, hogy a szülei óvták Andit – az édesapja el is beszélgetett Gáborral már az első találkozáskor. 

,,Édesapám tartotta magát ahhoz, amikor bemutattam Gábort, hogy elbeszélgessen vele. Gábor elfehéredve ült vele szemben. Apa teljesen jó dolgokat mondott. Azt mondta, hogy ő nem kubikos, de ha kezet emelsz a lányomra, eláslak, ilyen aranyos dolgokat.  Apámnak van egy ilyen mondása, amihez Gábor tartja is magát: a gyerekem szomorúsága és könnye mostantól a te dolgod lesz. Eddig az én dolgom volt ápolgatni, de mostantól a szomorú és ki van sírva a szeme, akkor téged teszlek felelőssé” – emlékezett vissza az örökbefogadásra készülő színésznő a Bréking című műsorban.

A Brékingben hangzott el: 

balázs andi

Balázs Andi (Fotó: Life TV)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top