nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi készül az érettségire

Tóth Gabi rövidtávú tervei között szerepel az érettségi és a továbbtanulás

Tóth Gabi a tettek mezejére lép: hamarosan leérettségizne, majd néprajzot szeretne tanulni.

Tóth Gabi a Nők Lapja címlapján mutatta meg utoljára a lányát, miután tavaly nyáron családilag úgy döntöttek, hogy Hannaróza többé nem szerepel a szülei közösségi oldalain. Az énekesnő a gyereknevelés és a család mellett arról is beszélt, hogy szeretné pótolni mindazt, ami kimaradt az életéből: kezdve az érettségivel és a továbbtanulással. 

,,Elvitt a showbiznisz és nem is érzékeltem. Munka, karrier, felszínesség, hírnév. Tizenhat évesen pottyantam bele a Megasztár után. Nem volt tanácsadóm, aki elmondja, hogy kell kommunikálni, felépíteni magam. Ösztönösen cselekedtem. Eleinte gúnyolták az értékrendem, a tájszólásom, a vidékiességem, az iskolázatlanságom. Hívőként maradinak, konzervatívnak tartottak. És én meg akartam felelni az itteni köröknek, eldobtam a józanságom, a hitem. Szeretnék leérettségizni, aztán népzenét, néprajzot tanulni, pótolni mindent, ami kimaradt” – részletezte a lap hasábjain a Sztárban sztár leszek! mestere.

Legfrissebb sztárhíreink: 

tóth gabi

Tóth Gabi (Fotó: TV2)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top