nlc.hu
Sztárok

Weisz Fanni rendezte a viszonyt

Weisz Fanni: ,,Megtanultam, hogy az anyai szeretet pótolhatatlan, míg a szerelem illékony dolog”

Weisz Fanni és az édesanyja, Ágnes a Story magazinnak nyilatkoztak a kapcsolatukról.

Weisz Fanni és az édesanyja sok éven át nem beszéltek: a siket modell fülig szerelmes volt korábbi párjába, Hajmásy Péterbe, és mivel Ágnes nem nézte jó szemmel a kapcsolatot, elfordult a családjától. Lassan egy éve annak, hogy kiderült, válnak – ezzel gyakorlatilag egy időben Fanni kibékült az anyukájával és azóta is nagyon jó a viszonyuk. Sok év után ez lesz az első anyák napja, amit együtt töltenek, ezért a modell titkos meglepetéssel készül. 

„Fanni nélkül olyan volt, mintha csak félig élnék, mintha a szívem egyik fele meghalt volna. Az anyák napja sem volt ugyanolyan. Persze két gyermekem van, Gábor mindig ugyanúgy jött, megköszöntött. Igaz, Fanni minden évben küldött nekünk egy üzenetet anyák napján, de nem láttuk, nem tudtuk megölelni. Az ellenségemnek sem kívánom ezt az érzést. Szerencsére a szüleim és a fiam ott álltak mellettem, próbáltak lelket önteni belém, de valahányszor láttam a lányom képeit az interneten, fájdalmat éreztem, mert láttam a szemén, hogy nem önmaga. Az anyai ösztönöm azt súgta, nagyon egyedül van” – mesélte a lapnak Fanni édesanyja, Ágnes. 

Fanni elárulta, megbánta a mosolyszünetet, de most már soha nem fog a családja ellen fordulni. „Rájöttem, hogy az ember fiatalon lázadó, de egy anya soha nem akar rosszat a gyermekének. Továbbá megtanultam, az anyai szeretet pótolhatatlan, mert örökké tart, míg a szerelem sokszor illékony dolog. Úgy érzem, végre megnyugodtam” – árulta el a siker modell. 

További részleteket a ma megjelent Story magazinban olvashatsz

Story magazin

Story magazin

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top