nlc.hu
Sztárok

Megújul a Spirit FM: nagy nevekkel erősít a rádió

Ők szerződtek le a Spirit FM-hez, itt a névsor

A Spirit FM május 3-tól új helyen, a fővárosi FM 92.9-s frekvencián folytatja adását. A rádió a nagyobb elérésű földi sugárzás miatt megújítja műsorkínálatát.

Napi élő közéleti témájú beszélgetések indulnak, ugyanakkor könnyedebb, fiatalos magazinműsorokkal is készül a csatorna vezetése. A Spirit FM egyik célkitűzése, hogy a hallgatók számára olyan műsorokat készítsen, ahol a többoldalú, kritikus gondolkodás is teret kap, ezzel biztosítva a nyilvánosság sokszínűségét. Naponta több alkalommal is önálló szerkesztésű híradóval jelentkezik a rádió. Jöjjenek a részletek!

Spirit FM megújult

Spirit FM megújult, május 3-tól a Spirit Fm a 92.9 frekvencián

Hétköznap reggel 7.00 és 9.00 óra között az Aktuál című közéleti műsor indítja a napot, olyan ismert műsorvezetőkkel, mint Lampé Ágnes, Szöllősi Györgyi, Vogyerák Anikó, Rónai Egon és Somos András. Ezt követi 9.00 és 11.00 között a lazább kulturális magazin, a Bisztró Kormos Róberttel és Vogyerák Anikóval. Délután 15.00-tól ismét a közélet kerül terítékre a Beszóló című interaktív kibeszélőshow-ban. Lampé Ágnes, Ónody-Molnár Dóra és Hont András várják a hallgatók hívásait. Délután 17.00 és 19.00 között Puzsér Róbert és Horváth Oszkár ül a mikrofonok mögé az Önkényes Mérvadóban. Esténként magazinműsorok váltják egymást, többek között a Harcosok Klubja Gavra Gáborral, a Partvonal Vogyerák Anikóval, a Viccen Kívül Pajor Tamással és Szlazsánszky Ferenccel, a Könyvmustra Nemes Annával, a #nofilter Köböl Anitával, a Média1 Szalay Dániellel és az Exkluzív Novák Andrással.

Hétvégén a minőségi szórakoztatás kap teret. A műsorrácson az ATV több műsorának rádióra szerkesztett adása is feltűnik: többek között az Egyenes beszéd, a Sorok között Lutter Imrével és a Mondd el Tatár Csillának!.

„Az eddiginél sokkal szélesebb körű hallgatóság igényeit kell kielégítenünk. Ezért döntöttünk úgy, hogy a reggeli és délutáni főműsoridőben főként a politika és közélet iránt érdeklődőkre fókuszálunk, hiszen ezt várják el tőlünk a hallgatók. Biztosak vagyunk abban, hogy szükség van kiegyensúlyozottságra törekvő politikai műsorokra. A kínálatunk a jövőben bővülni fog, valamint néhány héten belül elindítjuk saját hírszolgáltatásunkat is: reggel 6 és este 10 óra között jelentkezünk óránként hírekkel. A rádió belpolitikai főszerkesztője Vogyerák Anikó lesz” – mondta Korvin Tibor, a Spirit FM programigazgatója.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top