nlc.hu
Sztárok

Sztármamik és híres lányaik

Az alma nem esik messze a fájától: sztármamik és híres lányaik

Ha már egyszer anyák napja: fantasztikus anya-lánya párosokat gyűjtöttünk össze, hogy bebizonyítsuk, a vér nem válik vízzé.

Anyák napja alkalmából olyan anya-lánya párosokat hoztunk, akik szüleik nyomdokaiba léptek.

Papdimitriu Athina és a Trokán lányok

Papadimitriu Athina és Trokán Péter mindkét lánya, Trokán Anna és Trokán Nóra is a szülők hivatását választották, színésznők lettek. Trokán Anna kisfia 2017 júniusában született, amikor kiderült, hogy Papadimitriu Athina nagymama lesz, saját bevallása szerint visítva bőgött. Nóra az RTL Klubon, a Tanár című sorozatban játszik főszerepet. Bár Trokán Péter és a színésznő elvált, a család összetartó, példaértékű a viszony a lányok és a szülők között.

Anya-lánya párosok

Fotó: Birton Szabolcs/smagpix

Bordán Irén és Bordán Lili

Lili édesanyja, Bordán Irén 20 éven át Manhattanben élt, Lili is ott nőtt fel, aki követte édesanyját a pályán. Ott találták meg az első filmes szerepek is, a Vészhelyzetben is játszott.

Lili korábban elvált, itthon is élt egy kicsit, majd mostani, amerikai párjával Brooklynban telepedett le, tavaly született meg első gyermeke.

Anya-lánya párosok

Három generáció egy képen (Fotó: Birton Szabolcs/smagpix)

Hámori Ildikó és Szinetár Dóra

Szinetár Dóra igazi művészcsaládba született, édesapja Szinetár Miklós Kossuth-díjas rendező, édesanyja Hámori Ildikó Kossuth-díjas színésznő. Hámori Ildikó igazi nagymama, aki legkisebb unokájának bármikor szívesen felolvas, Szinetár Dóra pedig erről büszkén meg is oszt olykor-olykor egy fotót.

Anya-lánya párosok

Fotó: Olajos Piroska/smagpix

Bajor Lili és Hámori Eszter

Bajor Lili híres felmenőkkel büszkélkedhet: édesapja a 2014 nyarán elhunyt Bajor Imre, míg édesanyja Hámori Eszter színésznő, akinek a hangját számos sorozatból ismerni. Már több színházban kipróbálhatta magát, így szerepelt a fővárosi Katona József Színházban és a Vígszínházban, a nyíregyházi Móricz Zsigmond és a veszprémi Petőfi Színházban is. 

Anya-lánya párosok

Fotó: Unicef

A szülei kezdetben nem rajongtak az ötletért, hogy lányuk is a színi pályára szeretne lépni, Bajor Lili megállja a helyét.

Későn szülő nők, avagy az anyaság minden korban szép

(Nyitókép: Schumy Csaba/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top