nlc.hu
Sztárok

Kunovics Katinka kislánya, Katika szeret szerepelni

Kunovics Katinka lánya, Katika nem jött zavarba a kameráktól

Nehéz év van Kunovics Katinka mögött, aki most bizakodóan mesélt a jövőről a reggeli műsorban, ahová kislányával érkezett.

Nem kell most hosszasan kifejteni, milyen hatással van a járvány több gazdasági szektorra, köztük a zenészekre. Kunovics Katinka fellépései is egyik napról a másikra szűntek meg, ő zongoraórákat tartott, hogy legyen bevétele. Az énekesnő rövidebb időszakokra, évente egy hónapra hajókon is vállal fellépést, de a kislánya miatt hosszabb időre nem szerződne le. 

„Ezt is csak akkor, ha nem lesznek koncertek, de ez még a jövő zenéje” – mesélte az énekesnő az Ébredj velünk!-ben, ahová a kislányával, Katikával érkezett. Mint kiderült, ő akarta elkísérni az édesanyját, és egyáltalán nem feszélyezték a a stúdió kamerái.

Kunovics Katinka és kislánya, Katika az Ébredj velünk! vendégei voltak

Kunovics Katinka és kislánya, Katika az Ébredj velünk! vendégei voltak

Katika tavaly szeptemberben kezdte az iskolát, és a március óta otthon tanul, de mint kiderült, nagyon hiányoznak már neki az osztálytársai, mert szeret velük lenni. Talán ezért is élvezte a hétéves kislány annyira, hogy beülhetett a műsorba vendégként.

„Tudok már én is zongorázni, egy kézzel” – dicsekedett el Katika, és mint kiderült, ezt nem az édesanyjától tanulta. 

„Nem lehet őt tanítani, mert ő jobban tudja. (…) Ha úgy lesz, hogy zenélni tanulni, azt nem tőlem fogja tanulni, ez biztos, velem folyton vitatkozik.”

A zene szeretete amúgy megvan Katikában, otthon táncolni szoktak, és Katinka szerint mostanában egy koreai lányegyüttes a nagy kedvenc, a Blackpink. Mivel a stúdióban ülők közül sem mindenki tudta, kik ők, ezért megmutatjuk, hogy miről is van szó.

Kunovics Katinka kislánya, Katika örömmel kísérte el az édesanyját a reggeli műsorba

Kunovics Katinka kislánya, Katika örömmel kísérte el az édesanyját a reggeli műsorba

„Remek, hogy akkor is ez a dallam megy fejemben, ha nem akarom” – mesélte Katinka, aki a lányegyüttes dalait már sokszor hallotta.

Ők a Blackpink, akik rekodokat döntenek a YouTube-on: első nap már 82 millióan hallgatták meg ezt a dalt: 

Anya-lánya: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top