nlc.hu
Sztárok

Emilioék végre eljutottak étterembe

Emilio számára igazi felüdülés volt, hogy végre eljutott egy étterembe

Emilio és családja már nagyon régóta vártak arra a pillanatra, amikor ellátogathatnak barátaikhoz, akik éttermet üzemeltetnek a belvárosban.

Alig tudja elhinni Emilio és családja, hogy az oltással eggyel közelebb kerültek ahhoz, hogy visszakapják a járvány előtti életüket. Ennek egyik velejárója, hogy a nemrég újranyitott éttermek egyikében ismét tiszteletük tehették.

„Olyan, mintha egy fogságból szabadulnék ki! Legszívesebben minden étterembe, ami itt a Gozsduban található, beülnék. Végre látok itt valami életet, mosolygó embereket, hallok zeneszót, ez valami csoda” – mondta Emilio, aki alig tudott betelni a szabadság érzésével. 

„Nem az a lényeg, hogy megigyunk egy ásványvizet vagy együnk valamit egy étteremben. Hanem az, hogy kimozdulva, más formában lehetünk végre együtt. Találkozhatunk a barátokkal, beszélgethetünk úgy, hogy nem a monitoron látom őket, hanem egymás szemébe tudunk nézni, együtt, egy asztalnál. Kell ez a fajta kontaktus, teljes érzelmi katarzisban vagyok ettől, hogy eljöhettünk hozzájuk, ráadásul egy étterembe. Annyira nagy szükségem volt már erre, mint sivatagi szomjazónak egy pohár vízre.”

Nemcsak Emilio, de a felesége, Tina is úszott a boldogságban a baráti látogatásnak köszönhetően. Nehéz közel fél év volt ez mindenkinek. Minket leginkább az Istenbe vetett hitünk segített át rajta. Egymásba kapaszkodtunk, egymást bátorítottuk. Elképesztően jó érzés, hogy eggyel közelebb kerültünk a »normálishoz«. Arról nem is beszélve, hogy micsoda felüdülés, hogy ezúttal nem nekem kellett főznöm, hanem elém tették a kész ételt. Méghozzá azt, amelyre hónapok óta vágytam, sőt, még álmodtam is róla. Engem a sólettel kenyérre lehet kenni” – vallotta be a Sláger TV-n látható Drága családomban Tina.

emili drága családom étterem

Emilióék örülnek a nyitásnak (Fotó: SlágerTV)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top