nlc.hu
Sztárok

Bari Lacika felnőtt pasi lett!

Emlékszel még Bari Lacikára Az ének iskolájából? Ilyen felnőtt pasi lett!

Az ének iskolája egykori tehetsége ma már 20 éves, felnőtt férfi, aki énekesként és immár dalszerzőként is sikeres.

Bari Lacikát 2013-ban, Az ének iskolája első évfolyamában ismerte meg az ország. Az akkor 12 éves miskolci kisfiú elképesztő énekhangjával lenyűgözte a zsűrit és a közönséget, a műsorfolyam több adásában is első helyezéssel jutott tovább és egészen a döntőig menetelt, melyet azonban nem ő, hanem Farkas Zsolti nyert meg.

Bari Laci

Bari Laci Az ének iskolájában és napjainkban (Fotók: Smagpictures.com/ TV2/press.tv2.hu-Instagram/barilaciofficial)

Három évvel később, immár kamaszként a Sztárban sztár +1 kicsi című show-műsor első évadában láthattuk viszont, ahol Peter Šrámek duettpartnereként szerepelt. Ezt követően évekre eltűnt a reflektorfényből, azonban az énekléssel és a zenével nem hagyott fel, sőt, tovább képezte magát.

„Nagy utat jártam be az első médiaszereplésem óta, amit akkor nagyon élveztem, viszont a szüleim azt mondták: első a tanulás” – mesélte erről a Borsnak.

Beiratkozott a Miskolci Bartók Béla Zene- és Táncművészeti Szakgimnázium zenei képzésére, ahol dzsesszzongoristaként végzett. 

Peter Šrámekkel a Sztárban sztár +1 kicsi című műsorban (Fotó: Smagpictures.com/ TV2/press.tv2.hu)

Peter Šrámekkel a Sztárban sztár +1 kicsi című műsorban (Fotó: Smagpictures.com/ TV2/press.tv2.hu)

Bari Laci ma már 20 éves, felnőtt férfi, aki pedagógusasszisztensként gyerekeket tanít és imádja a munkáját. Mindemellett továbbra is énekel és immár dalszerzéssel is foglalkozik. Féltelek című, első saját szerzeményével bekerült A Dal idei évadának versenyzői közé és egészen a fináléig jutott, ahol a zsűritől ő kapta a legmagasabb pontszámot, összesítettben pedig a győztes Kaukázus zenekar mögött a 2.-4. helyen végzett, Radics Gigivel és Süle Zsolttal.

„Sok neves embernek köszönhetem, hogy most itt tartok. Magam írtam ezt a dalt, nagy szó, hogy így debütálhatok. Remélem, sokak­nak átjön, hogy miről is szól a Féltelek című szerzeményem. Itt nem egy kapcsolatban lévő párról, hanem egy szakítás utáni féltésről van szó, amiben már a szerelem nincs meg” – nyilatkozta akkoriban a daláról.

Az énekes nagyon hálás azért, hogy gyerekkora óta zenével foglalkozhat és mélyen hisz Istenben. 

„A szüleim is így neveltek egészen kiskoromtól kezdve. Az egész családunk mindig is hitt Istenben. Éppen ezért én mindent Istennek köszönök meg, mert tudom, hogy mindenben neki van ott a keze. Elmondható rólam, hogy maximalista vagyok. Általában nem adok ki a kezemből félkész megoldásokat. De például most van egy olyan dalom, amely éppen tegnap született. Ehhez történetesen nem kell az, hogy teljesen készen legyen. Hiszem, érzem, hogy Istentől ajándékba kapott inspirációból született, így a végeredmény is garantált. Azon már csak dolgozni kell és kiegészíteni” – mondta erről a Vasárnapnak adott interjújában.

Mi lett velük?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top