nlc.hu
Sztárok

Fekete Dávid a Megasztár óta nem volt ennyire keresett

Fekete Dávid videói nagyot mennek, a Megasztár óta nem volt ilyen keresett

Az élete nagyobbik részét nem a nyilvánosság előtt élte Fekete Dávid, de a csúcsponton és a mélyponton nagy érdeklődés övezi. Érthető, ha mindkettőre kíváncsiak az emberek.

Jelenleg Fekete Dávid rovására tizenegy bűncselekményt írnak, és erről nagy vonalakban mi is beszámoltunk:

Az ügy szövevényes, vannak olyan károsultak, akik szerint a zenész több ember helyett is elviszi a „balhét”, mindeközben a rajongók döbbenten figyelik, mi lett az egykori megasztárosból. Most a Google adatai szerint sokan keresik a régi videókat és képeket az énekesről, bár az nem világos, hogy miért: kíváncsiságból, nosztalgiából, vagy sokan már el is felejtették Dávidot, és most felelevenítik, mit tudunk róla. Az biztos, hogy alapanyag van bőven, hiszen a legutóbb a dalverseny idején és az azt követő néhány évben hallottunk annyit Dávidról, mint manapság.

A többség így emlékezhet Fekete Dávidra, a Megasztár felfedezettjére: 

A Megasztár negyedik szériájában tűnt fel Fekete Dávid 2008-ban

A Megasztár negyedik szériájában tűnt fel Fekete Dávid 2008-ban (Fotó: smagpictures)

2008-ban egy kis híján megnyerte az énekes a negyedik évadot, a küzdelem olyan szoros volt, hogy az akkor zsűriben ülő Friderikusz Sándor beígérte a második helyezettnek, hogy vesz a saját honoráriumából egy ajándék autót, egy ugyanolyat, amilyet az első helyezett kap. 

A műsorvezető betartott az ígéretét, Dávid egy autóval gazdagabb lett, és akkor úgy tűnt, az énekes karrierje sínen van, ráadásul akkori párjával, Cserpes Laurával is jól alakult a kapcsolatuk.

Megasztár 4- fináléban Friderikusz nagylelkű ajánlatot tett Fekete Dávidnak
Megnézem
Összes kép (3)

A Mr&Mrs vetélkedő forgatásán kérte meg Dávid az énekesnő kezét és 2010-ben összeházasodtak. 

Két évvel később Laura és Dávid bejelentették a válásukat, ennek részleteiről egyikük sem akart beszélni. Nem sokkal később az énekes már a Babapercekben mutatta be Dávid a szerelmét, Reginát, a nála tíz évvel fiatalabb, egyedülálló anyukát. 

Fekete Dávid magánélete az elmúlt években jól alakult, Reginát 2019-ben vette feleségül, és az augusztusi esküvőn már várandós volt a menyasszony. A pár ikrei, Ádin és Máté néhány hónappal később, decemberben jöttek világra, és a zenész a közösségi oldalán sokszor elbüszkélkedett a fiaival, akiket az élete értelmének nevezett. Most a család széthullott, Dávid felesége beadta a válókeresetet és a körülményekre tekintettel kérvényezte a gyerekek feletti kizárólagos szülői felügyeletet, valamint nehéz döntést hozott: feljelentette a férjét, és így már a börtönben sem látogathatja. 

Sztárok, akik

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top