nlc.hu
Sztárok
Gesztesi Károly hangja egy reklámban

Gesztesi Károly hangját használják ATV-reklámban, többen kiakadtak

Antik tárgyakat hirdettek Gesztesi Károly hangjával egy reklámban az ATV-n, ami óriási felháborodást váltott ki – teljesen jogosan!

Az ATV-n a napokban adásba került egy reklám, amelyben a tavaly tragikus hirtelenséggel elhunyt Gesztesi Károly hívja fel a figyelmet egy cégre, amely antik tárgyakat vásárol fel. Ugyan a népszerű sztártól korábban nem volt idegen, hogy reklámokhoz adta a hangját, halála után másfél évvel értelemszerűen az összes hirdetésben lecserélték azt, de az ATV-n futó reklámban ez valamiért nem történt meg. Nem csoda, hogy többen szóvá tették, hogy ez kegyeletsértő – írja a Blikk.

Gesztesi Károly és az ATV

Fotó: Vörös Szilárd/smagpix

Az újság felkereste a tévécsatornát, aki nem tagadta a hibát:

„Egyetértünk a kritikával, éppen ezért, amikor pénteken észleltük, hogy adásba került a csatornán a hirdetés, azonnal jeleztük a hirdetővel kapcsolatban álló ügynökségnek, hogy nem szeretnénk ezt a reklámot ilyen formában a felületünkön. Ennek azonban van egy technikai átfutása, de a hét elején már lekerül a hirdetés. Számunkra egyértelmű volt ez a lépés, hiszen a Gesztesi család néhány tagja is a csatornánál dolgozik, de az általános érzékenység miatt is ez a döntés született volna” – árulta el Réti Dóra, az ATV Csoport sajtófőnöke.

Olvass még Gesztesi Károly családjáról az nlc-n!

(Nyitókép: smagpix/Szilárd Vörös)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top