nlc.hu
Sztárok

Ben Affleck és Jennifer Lopez újra együtt, itt van a friss fotó

Ben Affleck és Jennifer Lopez lebuktak, hónapok óta tart a viszonyuk

Annak idején ők voltak Hollywood egyik álompárja, aztán Ben Affleck és Jennifer Lopez szakított, és akkor valószínűleg senki sem gondolta, hogy újra együtt látja majd őket.

Tizenhét évvel ezelőtt bontotta fel a jegyességét Jennifer Lopez és Ben Affleck, és most elképesztő szurkolótáboruk van, sokan az újrakezdést az egyik legromantikusabb eseménynek tartják a két sztár életében. A jelek szerint ez a jó néhány év bőven elég volt ahhoz, hogy egy komplett generációnak új legyen ez a szerelmi történet, ezért egy gyors összefoglaló a múltról: 

Jennifer Lopez és Ben Affleck a Daredevil bemutatóján
Megnézem
Összes kép (5)

Szóval, volt Ben Affleck, az akkor nagyon keresett színész és Jennifer Lopez, aki a színészi karrierje elején járt, de már rém sikeres énekesnőként egy vagyont keresett. A celebpár közös nevet is kapott, ők voltak Benniferék és ezzel amúgy történelmet írtak: innentől szokás az ismert párok nevéből egy közös szót alkotni, ami az egységüket szimbolizálja. Visszatérve a románcra, nem akarunk most minden részletet felidézni, hiszen 2002–2004 között nem volt olyan hét, amikor valamelyik címlapsztori ne róluk szólt volna. Volt rengeteg pletyka, volt, ami később igaznak bizonyult, készítettek borzalmas közös filmet is, volt közös slágerük, és rengeteg ellendrukkerük, akik óriási hurrával ünnepelték az eljegyzés felbontását. Jennifer volt a történet gonosza, Ben a jófiú, aki kiszabadult a mérgező kapcsolatból. Az elmúlt 17 évben viszont kiderült: mindkét sztár a nyilvános nyomást okolta a szakításukért, és később újra jóban lettek. Hogy TÚL jóban, vagy csak haverként, azt nem tudni, de tartották a kapcsolatot, csak szépeket nyilatkoztak egymásról. Akkor is, amikor J.Lo Marc Athonyval élt, az énekesnő gratulált, amikor Affleck és Jennifer Garner (aka Bennifer 2) gyerekei megszülettek, és így tovább. Valahogy azt senki sem látta jönni, hogy az egykori szerelmesek egyszer ismét együtt vakációznak, pedig két hete éppen ez történt. Nem sokkal azután látták őket először együtt, hogy az énekesnő felbontotta a jegyességét Alex Rodriguezzel, elutazott Montanába, ahol Bennel együtt töltötte a napjait. Máris lett új nevük (Againiffer) és ezúttal valamiért elképesztően sokan örülnek ennek az újrakezdésnek. 

Állítólag az elmúlt alig két hétben többször látták őket Montanában, ahol Ben Afflecknek saját háza van. Közös kép is készült róluk, amikor a városban autóztak és bevásárolni voltak, valamint akkor, amikor megérkeztek a reptérre. Lopez tavasz elején szakított a vőlegényével, miután azt gyanította, hogy a férfi megcsalta, de Affleck a hírek szerint február óta e-mailekkel ostromolta az exét, egy közeli ismerősre hivatkozva a TMZ megtudta: a színész régi vágya, hogy adjon egy esélyt a régi kapcsolatnak. Amikor Lopez a Shotgun Wedding című filmet forgatta februárban a karibi térségben, Ben ráírt, hogy látott róla képeket, és most is lenyűgözi a szépsége, és bárcsak együtt lehetnének azon a mesés helyen. Jennifer ugyan akkor még menyasszony volt, de állítólag nyitott volt az udvarlásra és áprilisig egyre több és több levelet váltottak az egykori szerelmesek, a találkozóra azonban áprilisig várniuk kellett, és azóta felgyorsultak az események. 

Ben Affleck újra az exével, Jennifer Lopezzel van

Ben Affleck és Jennifer Lopez friss közös képe a montanai síparadicsomban készült, ahol a színésznek saját háza van
(Fotó: Profimedia)

Adtak egy új esélyt: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top