nlc.hu
Sztárok

Curtis hisz a testvére ártatlanságában

Curtis hisz a gyilkossággal gyanúsított bátyja ártatlanságában

Curtis szerint valami félreértés történhetett, teljesen kiborult.

Ahogy arról mi is beszámoltunk, tavaly év végén bukkantak rá a hatóságok Katzenbach Imre holttestére, aki 2009-ben tűnt el. Az egykori focistát az Eclipse-ügy miatt keresték, ám 2020 decemberéig nem találták meg. A rendőrség a közleményben azt írta: a kezdetektől gyanították, hogy nem csupán eltűnésről van szó, a férfi nem saját elhatározásából tartózkodhat ismeretlen helyen, hanem bűncselekmény áldozata lett. 

A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda életvédelmi osztályának munkatársai a büntetés-végrehajtási intézetben lévő H. Attila 50 éves magyar állampolgárt emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként hallgatták ki. A nyomozás minden részletre kiterjedően folyamatban van – írták akkor. A minap azonban két új gyanúsítottat is őrizetbe vettek, az egyikük, Sz. Lajos Curtis bátyja. 

A rappert ugyan nem érték el, a Blikk az egyik közeli ismerőstől informálódott. Mint írják, az egész családot megviselte az elmúlt néhány nap, teljesen maguk alatt vannak. Curtis állítólag hisz 18 évvel idősebb bátyja ártatlanságában, szerinte valami óriási félreértés történt.

curtis

Curtis hisz a bátyja ártatlanságában (Fotó: Facebook)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top