nlc.hu
Sztárok

Összeköltözött Fodor Zsóka és Oszvald Marika

Fodor Zsóka 2 kilót hízott, mióta Oszvald Marikánál lakik

Fodor Zsóka és Oszvald Marika egy kétszemélyes darab miatt költöztek össze, így könnyebben megoldják a gyakorlást.

Oszvald Marika és Fodor Zsóka ezer éve jó barátnők, hamarosan pedig egy kétszemélyes darabot visznek színpadra. A Barátok közt Magdi anyusa egy ideje vidéken él, azonban a próbák miatt úgy döntött, kolléganőjéhez költözik egy időre, így biztosan lesz idejük a közös próbákra.

„Az Összezárva című kétszemélyes darabunkat próbáljuk. Nem könnyű, hiszen nyolcvanoldalnyi szöveget kell megtanulnom, ráadásul Marika több darabban is próbál, éppen ezért remek megoldást találtunk ki. Leköltöztem Marikához, most is itt vagyok nála. Naponta több órát próbálunk, mert heteken belül itt a bemutató! A darab két asszonyról szól, akik bekerülnek egy idősek otthonába, és bár az erős és ellentétes egyéniségük miatt eleinte nem jönnek ki jól egymással, időközben egyre több közös pont derül ki a múltjukból, ami összeköti őket. Nagyon élvezem a közös próbákat, Marika ráadásul csodálatos vendéglátó! Hatalmas adag, isteni finom ételeket főz, egy-két kilóval már biztosan nehezebb vagyok, mint az érkezésem előtt” – árulta el a Metropolnak Fodor Zsóka.

fodor zsóka oszvald marika

Fodor Zsóka és Oszvald Marika jó barátnők (Fotó: Smagpictures)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top