nlc.hu
Sztárok

Madár Vera boldog házassága

Döntsd el, hogy 16 éve, vagy most készült ez a kép Madár Veronikáról!

Madár Veronikát már 16 éve láthatjuk a képernyőn a Jóban Rosszban című sorozatban. Nézzük meg, mennyit változott a sorozat indulása óta!

Madár Veronika alakítja Gyöngyit már 16 éve a Jóban Rosszban című sorozatban, a szerepe szerint: „Recepciós a klinikán. Pletykás, bőbeszédű, jószívű, mások szerelmi életébe szívesen belegyalogol segítő szándékkal. Szentimentális, romantikus. Babonás és az ezotéria nagy hívője: a tarot kártyában mindenre van válasz, az univerzum így üzen. Vegetáriánus. Színesen, feltűnően szeret öltözködni.” Ezt a karaktert pedig tökéletesen megformálja a színésznő, ám közben kevesebben tudják róla, hogy milyen jól tud énekelni is, és hogy a színészet mellett mostanában az éneklés is előrekerült a fontossági sorrendben az életben.

A megunhatatlan sorozat

Madár Vera a saját bevallása szerint egyáltalán nem unt rá még Gyöngyi szerepére, mert épp az ő karaktere olyan sok változáson esett át eddig a sorozatban, hogy nincs miért megunni. A sorozatban eltöltött eddigi 16 év abszolút izgalmas volt számára, így mesélt erről tavaly az nlc-nek Madár Veronika: „A kezdő csapatból csak hárman maradtunk ilyen sokáig, Gazdag Tibor, Jánosi Dávid és én. Olyan gyorsan elrepült ez a pár év, mintha csak most lett volna, hogy először beléptünk a stúdióba. Az elmúlt 15 esztendőben rengeteg kiváló színművésszel dolgozhattunk együtt, aminek külön nagyon örülök és büszke vagyok rá. A teljesség igénye nélkül például Schubert Évával, Tordai Terivel, Esztergályos Cecíliával, Vándor Évával, Haumann Péterrel, Csuja Imrével és azóta már az »égi színpadról« ránk mosolygó Demjén Gyöngyvérrel, Gesztesi Karcsival és Benkő Gézával.”

Sokan nem sejtik, hogy ez nem egy egyszerű műfaj.

A színésznő bepillantást engedett a kulisszák mögé is, elárulta, hogy bár elterjedt tévhit, hogy súgógépet használnak a szereplők a felvételek során, ez egyáltalán nem igaz. A jeleneteket sem olyan sorrendben veszik fel, ahogy aztán mi, nézők látjuk a sorozatban, ezért olykor az is megtörténhet, hogy a színészeknek egyik pillanatról a másikra kell sírásból nevetésre váltani. Ez a munka tehát tele van kihívással, így hiába tűnik az a 16 év olyan soknak, monotonnak egyáltalán nem nevezhető a sok forgatás: „Gyakran előfordul, hogy hajnalban kelünk és egy-egy fárasztóbb belső forgatás után még külső helyszíneken is dolgozunk, akár szintén hajnalig – nyilatkozta Madár Vera. – A munkánk sokszor nehéz, de gyönyörű és mindig komolyan is vesszük.”

Madár Vera akkor most

Madár Vera 2006-ban és most (Kép: Smagpictures.com – TV2)

Madár Vera mindig nyíltan beszélt a kilók elleni harcáról, és hogy meglegyintette fiatalkorában az anorexia is. Azóta az egészséges életmód és rendszeres mozgás elkötelezett híve, a legfrissebb információk szerint pedig rúdtáncolni kezdett pár hónapja: „Nemcsak jó állóképességet ad, hanem az ember önbizalmának, nőiességének is nagyon jót tesz. Mindamellett olyan izmokat is megmozgat, amelyeket azokkal a sporttevékenységekkel, amelyeket én végzek, biztos, hogy nem tudnám ilyen hatékonyan elérni.”

Kiegyensúlyozott házasság

Madár Vera szerelmi életétől nem zeng a sajtó, mert biztos és stabil házasságban él már 2009 óta Richárddal, aki a nyugalom és biztonság megtestesítője a színésznő életében: „Bármi történjen is, ő mindig mindenre tudja a választ és megfontoltan cselekszik. Ez a nyugodtsága és udvarias stílusa már az első percben megfogott. Neki talán nehezebbnek tűnt alkalmazkodnia hozzám, de tulajdonképpen azonnal sikerült – mesélte a férjéről Madár Vera. – A kapcsolatunk legelején is elkísért már egy-egy rendezvényre, ma pedig már nem szívesen mennénk el egymás nélkül sehová. Ő az én másik felem.” A házassági esküjüket meg is újították 2016-ban, épp a kritikus hetedik esztendőben, így erősítve meg szerelmüket. A házaspár véleménye szerint az a kapcsolatuk titka, hogy mindig kíméletlenül őszinték egymással és nem söprik a gondokat a szőnyeg alá. Sokszor megkapják azt a kérdést is, hogy mikor jön már a baba, de eddig még nem volt a házaspár életének középpontjában a trónörökös kérdése:

Későn érő típus vagyok, mostanában érzem azt, hogy talán már itt lehetne az ideje. Szeretnénk, ha a kapcsolatunknak lenne egy csodálatos gyümölcse. De ez tényleg a jövő zenéje.

A színésznő nemcsak a sorozatról és kiegyensúlyozott házasságáról híres, hanem vele történt meg a 2009-es Story Gálán a legdrámaibb divatesemény is, melynek során Madár Veronika ruhája lángra kapott egy földre helyezett mécsestől: „El sem tudom mondani, mennyire megijedtem, először égett szagot éreztem, aztán pedig láttam, hogy lángra lobban a ruhám hátulja – emlékezett vissza a színésznő. – Szinte sokkot kaptam a történtek után, hiszen egy pillanat alatt megéghetett volna a hátam és a hajam is.” A helyzetet Joshi Barat mentette meg, aki szerencsére épp a helyszínen tartózkodott és el tudta oltani a lángra kapott szatént és tüllt, mielőtt nagyobb baj lett volna belőle.

Nézd meg, milyen volt régen Madár Vera!

Ilyen votl Madár Vera 15 évvel ezelőtt
Megnézem
Összes kép (7)

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top