nlc.hu
Sztárok

Dancs Annamari alakja

Dancs Annamari: 5 kiló „boldogság” van rajtam

Dancs Annamari volt 46 kilós is, de akkor nem volt boldog.

Dancs Annamari életében három évvel ezelőtt betoppant az új szerelem, azóta hatalmas a boldogsága. A színésznő egy rossz házasságból jött ki, amikor találkozott jelenlegi párjával, aki mellett megtalálta a számításait. A boldogság a testén is látszik, hiszen az elmúlt években felszaladt rá pár kiló, de ez őt egyáltalán nem zavarja.

„Szerintem, ha egy nő boldog, ha szeretve van, akkor az meglátszik az arcán, sugárzik, illatozik, mint egy virág. Én voltam már 46 kilós, ám hiába sminkeltek szépre, a szememben benne volt minden bánatom. Most 5 kiló ’boldogság’ van rajtam, és soha ilyen jól nem éreztem magam a bőrömben. A párommal, Lacival nagy harmóniában és szeretésben élünk immár 3 éve, és hála istennek, elmondhatom, hogy az a családmodell, amelyre mindig is vágytam, mellette megvalósult. Ádámmal, a kisfiammal is nagyon szeretik egymást, pelenkás kora óta neveli, benne van a mindennapjaiban. Lacival nagyon szeretünk enni-inni, élni, utazni, kipróbálni minden gasztronómiai csodát. Ugyanakkor abban is nagyon jó partner, hogy ha én fogyókúra-riadót fújok, akkor társul hozzám, és ő is diétázik. Engem a színpad, na meg a hiúságom kötelez, van egy bizonyos súly, ami fölé nem engedem, hogy gyarapodjak. Nem tudom sanyargatni magam, inkább sporttal és odafigyeléssel próbálom behúzni a féket. Most a 90 napos szétválasztó diétát csináljuk, és úgy tűnik, hogy ez egy élhető fogyókúra. Emellett mindennap tornázom. A 4 éves örökmozgó kisfiam is formában tart, ha biciklizik vagy rollerezik, mellette futnom kell, és mint egy jó edző, ő mindig rám parancsol, hogy anya, fuss!” – mesélte a BEST magazinnak Dancs Annamari.

BEST magazin

BEST magazin

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top