nlc.hu
Sztárok

Saját bort dobott piacra Tóth Vera

Saját bort dobott piacra Tóth Vera és a párja

Tóth Vera a gasztronómiába is belekóstolt a szerelme által, most pedig már saját bort dobtak piacra.

Két évvel ezelőtt ismerte meg Tóth Vera a párját, a gasztronómiában tevékenykedő Pauli Zoltánt. Az énekesnő boldogsága határtalan, és bár az elmúlt egy évben rengeteg megpróbáltatás érte őket, kitartottak egymást mellett és erősebb a kapcsolatuk, mint valaha. Vera nemrég feladta a budapesti albérletét és Palkonyára költözött, ott segít a párjának az étterem körüli teendőkben. Most pedig egy újabb jó hírről számolt be: piacra dobták a közös borukat.

„Végre eljött ez a nap is. Örömmel és szeretettel mutatom be neked saját bormárkánkat, a Gyémántot. A gyémánt a lélek szimbóluma, a bor az életé. Gyémántunkat pedig sok év tapasztalata és megélése csiszolgatja, mire olyan lesz, amilyennek lennie kell. Borsorozatunk első ékkövével szeretnénk kifejezni, hogy az életben, az elmúlt idők megpróbáltatásai ellenére is lehet találni izgalmat, ami előre visz és kihoz a nehéz napokból. Mi is ezt éltük, de nem csüggedünk egy percre sem. A Balaton-felvidék, egyben szülőhazám, a Káli-medence fenegyerekei, egy szorgalmas család, gyermekkori barátaink borbirtoka alkotta a csodálatos Káli Gyémántunkat, melyet gondos kezek és lelkiismeretes emberek gondoztak szívvel-lélekkel. Állj meg egy pillanatra, ízleld egészséggel, élvezd a zamatokat, lassulj be és kívánom, hogy legyen ez a bor tápláléka testednek, lelkednek” – osztotta meg az örömhírt Tóth Vera.

Legfrissebb sztárhíreink: 

tóth vera

Tóth Vera (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top