nlc.hu
Sztárok

Xantus Barbara az új életéről mesélt

Xantus Barbara: „Továbbra is keresem a szerelmet”

A színésznő élete gyökeres változáson ment át az utóbbi hetekben. Szabadúszó lett, és nagymarosi házának teraszán színészekkel szervez beszélgetéseket, előadásokat az ott élőknek. Xantus Barbara mesélt a mindennapjairól...

Sok minden változott körülötte, de ő mégsem bánja, számtalan terve van a jövőre nézve, és pozitívan igyekszik reagálni minden élethelyzetre.

Xantus Barbara nem keseredett el

Xantus Barbara nem keseredett el

„Néhány napja döntöttem el, hogy megválok a Tuday Ida színháztól, és szabadúszó színésznő leszek” – mondja Xantus Barbara.

„Azt éreztem, hogy nem olyan feladatokat kaptam a társulatnál, amire vágytam. Szabadúszóként pedig várom, hogy rám találjanak a lehetőségek, nyitott vagyok a világra. Mostanában sokat voltam Nagymaroson, kétlaki életet éltem. A gyerekekkel Budapesten élek, de mivel már nagyok, ezért sokszor elvonultam a nagymarosi házamba. A teraszomon ülve Rónay Dóri barátnőmmel karöltve jött az ötlet, hogy miért ne szervezhetnék színészkollégákkal beszélgetős, színházi esteket. Csonka András és Esztergályos Cili pedig első körben rögtön igent is mondott már, és meg kell mondjam, nagy rá az érdeklődés. Most már nem a mi teraszunkon szervezzük, hanem más teraszokon is. A nézők vágynak már egy kis kikapcsolódásra, mi pedig végre kiléphetünk az otthonlétből.”

Barbi közben újra egyedül él, párkapcsolata nem úgy alakult, ahogy ő szerette volna. „Nem jó pillanatban találkoztunk, ennyi történt. Továbbra is keresem a szerelmet, ami egy jó erős barátságon alapszik.”

Sztárok az újrakezdésről: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top