nlc.hu
Sztárok

Kefirék a házasságukról

“Nem akartunk házasságon kívüli gyereket” – a babaprojekt miatt házasodott össze Kefir és párja

Voltak rázós időszakok a kapcsolatukban, tavaly óta azonban már házasságban élnek.

Kefir és szerelme, Mariann 6 év után kötötték össze az életüket. Nem titkolják, voltak rázós időszakok a kapcsolatukban, egy nagy szüneten is túl vannak – ami után 3 évvel történt a lánykérés –, de végül mégis egymás mellett döntöttek. Hogyan lendülnek túl a vitákon, illetve terveznek-e közös gyereket arról az Ébredj velünk! adásában meséltek.

Kefir

Megvolt az esküvő, jöhet a baba Kefiréknél – Forrás: Life TV / Ébredj velünk! – videó

Nekünk a kapcsolatunk elején volt a vihar. Volt A-hét és B-hét. Az A-héten együtt voltunk, a B-héten nem. (…) Szakítottunk is párszor. (…) Vannak nálunk ma is nagy kiabálások, de veszekedés nincs” – vallotta be a 41 éves énekes. Párja szerint mindez kellett ahhoz, hogy együtt maradjanak. „Minden kapcsolatban vannak viták, nekünk sajnos nagyon sok volt. Valamiért együtt maradtunk. Nekünk volt egy rövid szünetünk, de utána úgy döntöttünk, hogy mégsem tudunk egymás nélkül élni” – mesélte Kefir felesége, Kecskés-Mihályi Mariann.

A Nyerő Párosban is szereplő pár elárulta, éppen a gyerekvállalás miatt házasodtak össze. „Nem titok, hogy az egyik oka a házasságnak a babaprojekt volt, mert nem akartunk házasságon kívüli gyereket. (…) Nekem nem tetszik, hogy az esküvőn pocakos a menyasszony” – mondta el Kefir. Felesége a következőkkel magyarázta mindezt: „Mi olyan neveltetést kaptunk a Tibivel, hogy legyen megadva a tisztelet egy házassággal, és házasságba jöjjön a baba”.

Olvass még Kefirékről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top