nlc.hu
Sztárok

Győrfi Pál tablóképe

A bajuszos, nagy hajú Győrfi Pál felismerhetetlen a tablóképén, teljesen ledöbbentek a Mokka műsorvezetői

A mentősök szóvivőjével ballagnak a végzős diákok, sok osztály tablójára felkerült.

Idén is Győrfi Pál a tablóképek sztárja. A végzős diákok ugyanis úgy gondolták, a pandémiás időszakban annyira az életük része volt a mentősök szóvivője, hogy őt is maguk közé fogadták.

Győrfi Pál

Győrfi Pál sok tablóra felkerült idén is, ahogy tavaly – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Talán ennek az elmúlt egy évnek a legnagyobb eredménye az én szempontomból az, hogy a gyerekek szemében ez az egész életmentő hivatás trendi dologgá vált. Azt látjuk, mindenhol, ahol a mentőszolgálat megjelenik, a gyerekek nagy örömmel és érdeklődéssel fogadják. (…) Nagyon sok üzenetet kapok, amiben értesítenek az osztályfőnökök vagy a diákok, hogy úgy döntöttek, engem is befogadnak maguk közé. Ez mindig egy kedves dolog” – vallotta be a mentősök szóvivője a Mokkában.

Győrfi Pál

Győrfi Pál bajuszosan és nagy hajjal anno a tablóképén – Forrás: TV2 / Mokka – videó

A beszélgetés közben előkerült Győrfi Pál tablóképe is. Senki sem mondta volna meg, hogy így festett fiatal korában! „Bajusszal? Ezzel a séróval? Nagyon komoly” – dicsérte meg az akkori stílusát a műsorvezető Istenes László.

Ez az a korszak, amikor az ember szeretne kicsit vagányabbnak tűnni, mint amilyen valójában. (…) Ez nem volt akkoriban ciki, sőt!” – indokolta akkori külsejét a Nicsak, ki vagyok?-ban is éneklő Győrfi Pál.

Olvass még Győrfi Pálról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top