nlc.hu
Sztárok

Gyuricza Dóri bikiniben

Gyuricza Dóri eszméletlenül néz ki bikiniben, Rácz Jenő büszke lehet a menyasszonyára

Gyuricza Dóra tanulságos történetet osztott meg a bikinis képei mellett.

Gyuricza Dóra sokat tesz azért, hogy elérje a kívánt formát: edz, emellett pedig egészségesen étkezik. Rácz Jenő és menyasszonya nemrég a Maldív-szigeteken vakációztak, ahonnan Dóri több bikinis képet is megosztott. Női szemmel is azt mondjuk, hogy szuper az alakja, bár az egyik posztjából kiderül, hogy ő ezt sokáig nem így gondolta.

„A testem amitől annyi mindent várok el… Olyan dolgokat, amiknek nincs értelme. Nem lehet ráncos, se szőrös, se foltos, se száraz… legyen a lehető legkisebb de mégis folyton legyen a legerősebb… Minden bókot, amit kaptam az életem során, kedves hazugságként engedtem el a fülem mellett, de minden kritikát bizony egy életre megjegyeztem… Sokan bántották, de talán én bántottam a legtöbbet. Szavakkal, gondolatokkal minden egyes nap, de legfőképp azzal, hogy nem szerettem, nem voltam hálás érte, alapvetőnek gondoltam. Pedig a legerősebb dolog, amivel valaha találkoztam! Elviselte, hogy orvosok százai nézegessék, hogy megítéljék, hogy csöveket dugjanak bele a kórházba, elviselte a sérüléseket, töréseket, és konkrétan mindent, hogy újra meg újra ép és egészséges legyek! Hálás vagyok érte most már mindennap, megköszönöm neki, amikor egy durva edzés után rájövök, az, hogy erre képes, nem mindennapi. Bizony sokaknak nem adatik meg az, hogy legyenek erős ízületeik, erős szívük, tüdejük, és még sorolhatnám…” – írta Gyuricza Dóri az Instagram-oldalán.

Mutatunk még pár szuper bikinis fotót az egykori A Konyhafőnök-versenyzőről:

Megnézem
Összes kép (4)

Sztárok bikiniben: 

gyuricza dóra

Gyuricza Dóra (Fotó: Instagram)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top