nlc.hu
Sztárok
Őt szereti Ronja Forcher, A hegyi doktor Lillije

Kislányból gyönyörű nő lett: A hegyi doktor Lillije, Ronja Forcher már menyasszony!

Az igéző, kék szemek ugyanolyan szépek maradtak, de közben felnőtt nő lett A hegyi doktor – Újra rendel című sorozat kislányából, Ronja Forcherből.

Ronja Forcher szó szerint a szemünk előtt nőtt fel, alig 10 évesen ismerhettük meg Lilli Gruber szerepében A hegyi doktor – Újra rendel című sorozatban. A tündéri, kék szemű kislányból felnőtt nő lett azóta, aki már boldog menyasszonyként tervezgeti az esküvőjét. És természetesen a színészetben sem akar csupán Lilli Gruber maradni örökké, ahogy egy 2019-es interjúban fogalmazott: „Gyerekkorom óta színésznőként dolgozom, de sosem tanultam a szakmát, nem tudom, hogy kell kamera előtt mozogni vagy beszélni úgy, ahogy azt egy színésztől elvárják. Ezért tanulok tovább, szeretném megismerni a dramaturgia és színházelmélet alapjait is a gyakorlati tudásom mellé.” 

Forcher saját bevallása szerint nagyon sokat köszönhet A hegyi doktor sorozatnak, a karrierje mellett azt is, hogy lett még egy családja: „Szerencsés vagyok, hogy két családom van, a sorozatcsaládom nagyon közel áll hozzám. A széria az én párhuzamos gyermekkorom volt, Moni – Monika Baumgartner, aki a nagymamáját alakítja a sorozatban, a szerk. – számomra olyan, mint egy második anyuka, gyakran még tanácsot is adott nekem szerelmi és karrier kérdésekben” – nyilatkozta Ronja egy interjúban. Hozzátette azt is, hogy persze volt árnyoldala is annak, hogy a kamerák előtt telt a gyerekkora, hiszen így magántanulóként végezte az iskolát, ezért a korosztályában kevés barátja volt. Áldozatokat kellett hoznia, de szerinte ez bőven megtérült mostanra.

Ilyen volt Ronja Forcher

Ronja Forcher A hegyi doktorban a sorozat elején és most (Kép: IMDb/Getty Images)

2017-ben a Playboynak is megmutatta bájait, pikáns képeivel fontos üzenetet fogalmazott meg a követőinek: „Nem a magamutogatás miatt vállaltam el a Playboy-fotózást. Egyrészt büszke vagyok a testemre, másrészt pedig azt akartam üzenni a képekkel, hogy szeresd magad, nem kell megváltoznod egy hamis szépségideál miatt, mindegy milyen magas és hány kiló vagy.” A hegyi doktor Lillijének pozitív kisugárzása nagy követőtábort vonz, jelenleg 104 ezren követik az Instagramon, pedig nem teregeti ki a magánéletét a közösségi oldalon, sőt, 2019-ben hat hónapos szünetet tartott: „Magánemberként nem szívesen szerepelek, nem érdekelnek a fogadások és a vörös szőnyeg. Hat hónapig nem voltam aktív a közösségi médiában, így próbálom védeni a magánéletemet.”

Szerencsére azért annyira nem védte a magánéletét a színésznő, nem titkolta szerelmét, Felix Briegelt sem, akivel már az esküvőjüket tervezgetik. A szerelmesek mögött nehéz időszak állt, négy évig távkapcsolatban kellett élniük a munka miatt, ám a szerelmük kiállta az idők próbáját: 2020 nyarán végül összeköltöztek és eljegyezték egymást. Ronja sok tapasztalattal gazdagodott a távkapcsolat során: „Büszke vagyok magunkra, megtanultuk mindketten, hogy a bizalom a jó kapcsolat titka. Bizalom önmagadban és a szeretteidben. Boldogok vagyunk, amikor együtt vagyunk, de ugyanolyan kiteljesedtek és boldogok, amikor nem vagyunk együtt. Nem a párom a felelős a saját boldogságomért” – nyilatkozta a színésznő a GALA magazinnak

A hegyi doktor sorozat Lillije felnőtt nő
Megnézem
Összes kép (7)

Ronja Forcherről kevesebben tudják, hogy elkötelezett környezetvédő, a fenntarthatóság és a tudatos fogyasztás híve, és ebben a szellemben akarja megrendezni majd az esküvőjét is: „Egyre fontosabbnak tartom, hogy az emberek regionálisan fogyasszanak és fenntarthatóan éljenek. Ez érvényes egy olyan különleges dologra is, mint az esküvő. Életem során mindig tudatosan cselekedtem, ez a téma rendkívül fontos számomra. Szilárd meggyőződésem, hogy a klímaváltozás óriási kihívások elé állít bennünket, és mindenkinek tenni kell valamit ellene egyéni szinten. Egy dolgot már biztosan tudok: az esküvőnkön nem lesz hús.”

Akkor és most!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top