nlc.hu
Sztárok

Várkonyi András rendező lett

Már nem munkanélküli Várkonyi András, új szerepben próbálja ki magát

Várkonyi András végre önfeledten örülhet, új munkát kapott.

Várkonyi András a Barátok közt indulása óta látható a sorozatban, így nem meglepő, hogy 20 évig a Mátyás király tér történéseivel kelt és feküdt. A színész nagyon megdöbbent, amikor kiderült, hogy véget ér a sorozat, ám sokáig nem tudta, hogy mihez kezdjen utána. Korábban elárulta, hogy elkezdte felélni a tartalékait, ami többek között a koronavírusnak köszönhető. A Barátok közt Vili bácsija most örülhet, hiszen új munkát kapott: ezúttal nem színészként, hanem rendezőként próbálja ki magát. 

„Összeállt egy kisebb csapat, egy utazó társulat hat színésszel, és el kell mondanom, életemben először rendezek majd, mégpedig egy kabarét – kezdte a Blikknek Várkonyi András. – Ebben a szakmában élek ugyan ötven éve, de azért a rendezés sokkal komplexebb feladat, hiszen nekem kell kitalálni a zenét, a díszletek kiválasztásában is nagy a szerepem. De nagyon érdekel, új kihívás” – mondta a lapnak a színész.

várkonyi andrás

Várkonyi András (Fotó: Facebook)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top