nlc.hu
Sztárok

Bíró Ica 63 évesen újra tornázik -videó

Bíró Ica neccharisnyában, tangában mutatta meg, milyen formában van 60 felett

A Metal Ladyt az elmúlt évek nagyon megviselték, de túl van a mélyponton, a visszatérésre készül.

A Mokka című műsor stábja ellátogatott a Metal Lady otthonába, aki még mindig őrzi azokat a kártyanaptárokat és posztereket, amiket modellként készítettek róla. Többek között azt a plakátot is, ami akkor készült róla, amikor a harmadik hónapban volt. Kis kulisszatitok: a képen látható biciklit hárman fogják, ugyanis ő nem tudott biciklizni, és kismamaként nem akar kockáztatni.

Bíró Ica mesélt arról is, hogy honnan, pontosabban kitől ered a Metal Lady név, és hogyan indult fitneszkarrierje. Mint elmondta, akkori párja tett rá egy megjegyzést, és ekkor döntött úgy, hogy edzeni kezd. Egy év alatt elég komoly eredményt ért el, és mondhatjuk, hogy a többi már történelem, ezrek tornáztak az ő fitneszvideóira. 

Az utóbbi évek viszont sok keserűséget tartogattak a számára, devizahitele miatt nehéz anyagi helyzetbe került, 2020. szeptember 17-én harmadszorra is kilakoltatták, és mindez testileg, és lelkileg is megviselte, de úgy tűnik, túl van a mélyponton.

Innen szép felállni, szokták mondani azok, akikkel találkozok az utcán

– meséli Bíró Ica, aki köszöni a biztatást, és megígérte, vannak még ötletei, újdonságok, amikkel jelentkezni fog. A visszatérésnek pedig része az is, hogy újra tornázni fog, el is látogattak a stábbal arra a helyszínre, ahol még a kilencvenes években felvették első fitneszvideóját, és ahol hamarosan 64. születésnapját ünneplő Metal Lady be is mutatta, hogy milyen formában van most. 

Bíró Ica

Fotó: Smagpictures.com / Szabolcs Birton

Még több cikk Bíró Icáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top