nlc.hu
Sztárok

Czutor Zoli felesége összeomlott

Czutor Zoli felesége összeomlott A Konyhafőnökben, sírva kért segítséget

Czutor-Kilián Zsanett teljesen kiakadt, amikor kiderült, hogy őt hátráltatja egyik versenytársa.

Gyakorlatilag nem telik el úgy adás A Konyhafőnökben, hogy valaki ne sírna egy-egy nehézség miatt. A tegnapi adásban Czutor-Kilián Zsani, aki egyébként nagyon erős nő, nagyon kiakadt, amikor az egyik versenytársa éppen őt hátráltatta. Egy fél disznóból kellett feldolgoznia a szűz részt, ám ezzel eléggé meggyűlt a baja, fél óráig tartott, mire sikerült kivágnia belőle egy részt. Amikor sikerült neki, kiderült, hogy végig rossz részt vágott, ezen a ponton pedig elsírta magát.

 

Sárközi Ákos odament hozzá segíteni és elmondta neki, hogy rossz húst vágott ki. A korábbi Nyerő Páros-szereplő pár percig zokogott, majd összeszedte magát és elkezdett dolgozni. „Annyira büszke voltam, hogy jól megcsináltam, aztán kiderült, hogy nem. Azt hittem, egy világ összeomlik bennem. Annyira kiment a kezemből az erő, hogy folyamatosan remegtem és azt éreztem, hogy nem lesz elég erőm ezt kiszedni” – mondta Czutor Zoli felesége. 

Olvass még A Konyhafőnökről: 

czutor-kilián zsanett

Czutor-Kilián Zsanett (Fotó: RTL)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top