nlc.hu
Sztárok

Emilio új külseje

Felesége szerint Emilio nem tud betelni új külsejével – “Egy birkatelepnyit fogytunk”

Az énekes szívesen beszél fogyásáról. Neje, Tina szerint ez lett a családfő egyik legkedveltebb témája, sőt állítja, a férje folyamatosan a tükörben nézegeti magát.

Kirobbanó formában van Emilio, aki feleségével, az ugyancsak sokat fogyó Tinával együtt továbbra is odafigyel a kalóriabevitelre és a kilókra. Ennek egyik bizonyítéka, hogy bár nemrég kisebb vendégsereg fordult meg a családnál, sem Tina, sem Emilio nem ettek az ínycsiklandó falatokból. 

Emilio és Tina

Emilio és Tina rengeteget fogyott – Forrás: Drága családom / Sláger TV

Tinával és Nyári Kálmán barátommal közösen lassan egy birka-telepnyi, amennyit fogytunk. Kitesz legalább két embert. Nagyon jól érzem magamat a bőrömben, remélem ez most már így is marad. Tényleg nagyon odafigyelek arra, hogy mit eszem. Ha el is csábulok egy-két falatnál, egy kóstolásnál nem engedek meg többet magamnak. (…) Szívesen beszélek erről a témáról és segítek is, ha tudok” – tette hozzá Emilio, akinek felesége szerint az énekes a fogyása óta még inkább odavan saját megjelenéséért.

Emilio mindig is igényes volt, szereti a szép holmikat, ha rendben van a haja, az arca, a teljes megjelenése. Viszont mióta lefogyott nemcsak, hogy ez lett az egyik legkedveltebb témája, de magát is még jobban szereti. A tükrünk mesélni tudna! Nem elég, hogy hosszasan készülődik előtte, – bárhova is megyünk – de néha még a kanapéról is fél szemmel magát nézi a nappaliban lévő nagy tükörben” – árulta el a SlágerTV-n látható Drága családomban Tina.

Kiemelt kép: Smagpictures.com / TV2 / press.tv2.hu 

Ők is sokat fogytak:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top