nlc.hu
Sztárok

Bikiniben Szécsi Debóra

Bikiniben villantotta meg vadító alakját Cooky 27 évvel fiatalabb párja

A kétgyermekes Debóra most már elégedett a külsejével, immár be meri vállalni a szexibb fürdőruhákat is.

A közösségi oldalak már felforrósodtak a sztárhölgyek legfrissebb bikinis képeitől. A bikiniszezont Cookyék nyitották meg még május elején: a rádiós műsorvezető párja, Szécsi Debóra olyan bombaalakot villantott, amivel kevesen büszkélkedhetnek – számolt be a Fókusz.

Szécsi Debóra

Szécsi Debóra immár szexibb fürdőruhákban is meg meri mutatni az alakját (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Elkezdtem futni, és nem is keveset. Akár heti hatszor is. Mellé visszahoztam a táncosmúltamat, azt is csinálom. Nem mindig van kedvem a futáshoz, de úgy vagyok vele, hogy ha elkezdtem, akkor muszáj csinálni. (…) Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy milyen alakot szeretnék visszaszerezni, és így valahogy mindig rájövök arra: ’De, most futni kell! – vallotta be a kétgyermekes Debi, aki azért állt át erre a spártai életformára, mert egy cseppet sem érezte jól magát a bőrében.

Elmondása szerint mindig ahhoz volt hozzászokva, hogy sosem volt rajta felesleg, mivel kitette az egész életét a sport és a tánc. Elárulta, hogy Kevin születése után nem figyelt oda a pluszkilókra. „Még el sem kezdtem leadni, máris jött a második terhességem. Amikor a Natan 6 hónapos lett, akkor volt az a pont, hogy belenéztem a tükörbe, és azt mondtam: Jó, elég!” – mesélte Cooky párja, akinél a bikiniválasztás mindig az aktuális önképétől függ. Minél jobban érzi magát a bőrében, annál kisebb textildarab takarja a testét.

„Most már valamilyen szinten jó az alakom, úgyhogy átváltottam a basic, kétrészes fürdőruhákra” – árulta el Debi, aki egy titkos esküvőn hamarosan összeköti az életét gyermekeinek apjával, Cookyval.

Olvass még Cookyékról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top