nlc.hu
Sztárok

Shalane McCall, A Dallas tinije akkor és most

Tiniként a Dallasban szerepelt és Brad Pittel randizott, ma civil életet él a 48 éves Shalane McCall

A Dallas egykori Charlie Wade-je még tizenévesen visszavonult a színjátszástól és egészen más szakmát választott helyette.

Shalane McCall Hollywoodban született 1972-ben. Kiskorától kezdve rendszeresen részt vett gyerekszépségversenyeken, majd 9 évesen modellkedni kezdett és tévéreklámokban is feltűnt. Első tévés munkája egy aprócska mellékszerep volt a Silver Spoons című sorozatban, 1982-ben. Néhány hónappal később azonban megkapta Jenna lánya, Charlie Wade szerepét a Dallasban.

Shalane McCall

Shalane McCall (Fotó: Getty Images)

Öt évadon keresztül, összesen 102 részben láthattuk a szappanoperában. Alakításáért akkoriban Youth in Film díjra is jelölték. 1987-ben a még teljesen ismeretlen, kezdő színész Brad Pitt játszotta Charlie Wade sorozatbeli barátját, Randyt a Dallas négy epizódjában. Az akkor 15 éves színésznő a valóságban is összejött a nála 9 évvel idősebb Pittel, akivel ezt követően számos eseményen közösen jelentek meg.

Shalane McCall és Brad Pitt

Shalane McCall Brad Pitt oldalán a nyolcvanas években és 2000 környékén (Fotók: Getty Images)

A Dallas után McCall csupán egyetlenegy produkcióban tűnt fel: a The New Leave It to Beaver című szitkomban alakított egy epizódszerepet. Ezt követően visszavonult a színjátszástól és a közszerepléstől is, hogy a tanulmányaira koncentrálhasson. 1989-ben, mindössze 17 évesen feleségül ment a Clyde nevű zenekar tagjához, Trent Valladareshez. Hogy született-e gyermekük és együtt vannak-e azóta is, azt titkolják a nyilvánosság elől. 

Az egykori tinisztár a kilencvenes években bölcsészdiplomát szerzett és az oktatás területén helyezkedett el. Úgy tudni, ma is Kaliforniában él és könyvtárosként dolgozik egy általános iskolában.

Olvass még a Dallas sztárjairól!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top