nlc.hu
Sztárok

Erdogan Atalay családja

A Cobra 11 sztárja, az 55 éves Erdogan Atalay sármos, háromgyerekes apuka

Ki ne ismerné az alacsony, vicces, kissé szerencsétlen, és állandóan bajba kerülő rendőr-nyomozót, Semir Gerkhant? A karakter megtestesítő színész, Erdogan Atalay családi életébe ástuk bele magunkat.

Az idén 55. születésnapját ünneplő Erdoğan Atalay török származású német színész, aki a Cobra 11 című bűnügyi akciófilm-sorozat főszereplőjeként vált ismertté, mint Semir Gerkhan. A színész magánéletéről jóval kevesebbet tudni, mint szakmai múltjáról, éppen ezért egy kicsit utánajártunk.

Erdogan Atalay 2009-ben

Erdogan Atalay 2009-ben (Fotó: Sajtóklub)

Mozgalmas családi élet

A Cobra 11 című német sorozat 1996 óta fut Németországban, és Magyarországon is nagy sikernek örvend/örvendett. A sorozat kezdete óta a főszerepet Erdogan Atalay alakítja, aki akárcsak a Cobra 11-ben, úgy a magánéletében sem unatkozik.

Atalay boldog családapa, akinek 2002-ben született meg első kislánya, Amaria Paulette Melissande. Anyjával, Ann-Marie Astrid Pollman színésznővel – akit egyébként a sorozatban ismert meg –, csak lányuk születése után két évvel házasodtak össze. A frigy azonban válással végződött 2009 végén. Az egykori házaspár lánya ma már felnőtt nő, akiből szintén színész lett. 2012-ben debütált a német SOKO 5113 című krimisorozat egy epizódjának („Für meine Tochter”) mellékszerepében, amiben egyébként édesapja is játszott.

Semir Gerkhan családja

Nagyobbik lányával, Amaria Paulette Melissande-val (Fotó: Erdogan Atalay/Facebook)

2014 óta Paulette a Cobra 11 sorozatban is együtt játszik édesapjával, ahol Atalay filmbeli alakjának, Semir Gerkhannak a lányát játssza. Azt nem tudni, meddig, vagy lesz-e új évad, ugyanis tavaly nyáron a magyar sajtót is végigjárta a hír: lehet, hogy nem készül több szezon a német autópályarendőrség látványos kalandjait bemutató sorozatból. Mindez azzal magyarázható, hogy az utóbbi években egyre rosszabb nézettségi eredményeket hozott, miközben a gyártási költsége drága, és jelenleg úgy tűnik, ez megpecsételheti a Cobra 11 sorsát.

Új kezdet

A sminkes Katja Oh­neckkel 2012 óta alkot egy párt Erdogan, kapcsolatuk a mai napig kiegyensúlyozott.

Miután egymásba szerettek, rá egy év múlva megszületett a kisfiuk, Maris. Vártak pár évet az esküvőig, egészen 2017 januárjáig, amikor a Maldív-szigeteken mondták ki egymásnak a boldogító igent. A történet érdekessége, hogy a 2018-as budapesti Cobra 11-forgatáson derült ki, hogy a színész 51 évesen ismét apa lesz, kislányuk a Mathilda nevet kapta. 

A színész feleségével, és közös gyermekeikkel:

A színész korábban a Bunte lapnak mesélte, hogy pont a gyermekük megszületése előtt nem sokkal költöztek be egy kölni családi házba, a mai napig ott élnek boldogan.

„Talán ha nem lenne olyan kiegyensúlyozott a magánéletem, mint amilyen, akkor sok más kollégámhoz hasonlóan én is kiléptem volna már a sorozatból” – nyilatkozta korábban a német színész. Atalay saját bevallása szerint szereti az állandóságot, és igazán a változások viselik meg.

Semir Gerkhan családja

Szakállat is növesztett az elmúlt években (Fotó: Erdogan Atalay/Facebook)

Kollégái szerint a 12 évvel ezelőtti időszak volt számára a mélypont, akkor ért ugyanis véget a tizenegy éves kapcsolata, és bejelentette, hogy elválik legidősebb lánya anyjától. Szerencsére azóta már minden a helyére rázódott, és boldog – nem mellesleg sármos –, háromgyermekes apuka vált belőle.

Olvass akkor és most sztorikat:

(Nyitókép: Sajtóklub)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top