nlc.hu
Sztárok

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea jövője

Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea kétlaki életet élnek majd

Kiderült, hogy Mészáros Lőrinc hol tervezi a jövőjét leendő feleségével, Várkonyi Andreával.

Nem tekinti költözésnek Mészáros Lőrinc, hogy leendő feleségével, Várkonyi Andreával egy XII. kerületi luxusvillában él majd, mivel nagyon ragaszkodik Felcsúthoz és a régióhoz is – írja a Telex

Az Orbán Viktor gyerekkori barátjaként ismertté vált egykori gázszerelő szerint a munka miatt vált szükségessé, hogy Budapesten is legyen egy lakásuk, de a jövőben is sokat tervez Felcsúton tartózkodni, ahogy mondta, „nem csak, amikor meccs van”. 

Mészáros egyébként a Nemzeti Sportnak adott interjút, amelyben a TAO-pénzekkel támogatott Puskás Ferenc Akadémia idei szezonjáról is beszélt. A felcsúti csapat idén a magyar bajnokságban a második helyen végzett. 

Kétlaki életet tervez Várkonyi Andrea és Mészáros Lőrinc

Mészáros Lőrinc interjújából nem derült ki, hogy Várkonyi Andrea mennyi időt tervez Felcsúton tölteni (Fotó: Getty Images)

Mészáros Lőrinc korábban egy eszéki focicsapatban is tulajdonrészt vásárolt, azonban az UEFA szabályzata miatt ettől meg kellett válnia, mert nem lehet egyszerre tulajdonos két csapatban is, a liga fair play-re vonatkozó előírásai miatt.

További friss híreink:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top