nlc.hu
Sztárok

Házibuli Attilát is átverte Fekete Dávid

Házibuli Attila rábízta az autóját Fekete Dávidra, azóta nem tud semmit a kocsiról

Házibuli Attila megbízott Fekete Dávidban, de őt is átverte.

Fekete Dávidot két héttel ezelőtt vitte el a rendőrség, azóta számos bűncselekményre derült fény vele kapcsolatban. Többek között csalással és sikkasztással gyanúsítják, emellett kiderült, hogy hamis festményekkel házalt. Az ismerőseit, a barátait, sőt, még a családját is átverte, hatalmas adósságot halmozott fel. Most éppen Házibuli Attila vallotta be, hogy őt is megkárosította – írja a Bors.

„Évekkel ezelőtt valóban menedzsmentként álltunk Dávid mögött, de nyugodtan mondhatom, hogy akkoriban baráti kapcsolat volt köztünk. Az ominózus autó kettő másik autóm mellett nem fért el az udvarban, így a ház előtt az utcán parkolt, ideiglenesen ki volt vonva a forgalomból, így a közteresek ezt nem nézték jó szemmel. 2018-ban arra kértem Dávidot, ha lehetősége van rá, vigye el az autókereskedés telepére és tárolja ott, amíg eldől, mi lesz a sorsa. Nagyon rendes volt, azonnal elszállította és még fotót is küldött róla, hogy letette a telepen az autót” – nyilatkozta Házibuli Attila, aki azóta sem látta a kocsit, ráadásul az exmegasztárost sem érte el telefonon, így kénytelen volt feljelenteni. Hozzátette, sajnálja, ami Dáviddal történik, de mindenkinek felelnie kell a tetteiért.

Fekete Dávid

Fekete Dávid, forrás: TV2 / FEM3 Café – videó

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top