nlc.hu
Sztárok

Rába Tímea családja és párja

Leesik az állad Rába Tímea 1991-es fotójától! A szépségkirálynő ma már nagymama

Rába Tímea nélkül szinte alig létezett címlap a 90-es években, és egyre inkább úgy néz ki, hogy a gyönyörű modell lánya átveszi édesanyja helyét a modell szakmában.

Pont 30 éve annak, hogy Rába Tímea nevét először hallhattuk, mint Magyarország második legszebb nője, de még ma is felkapjuk a fejünket, ha róla van szó.

Rába Tímea: az egykori címlaplány ma már nagyszülő

Rába Tímea a 90-es évek egyik legsikeresebb és legismertebb modellje volt. Miután 1991-ben a Miss Hungary szépségverseny második helyezést ért el, a nevével folyamatosan találkozhattunk az újságok címlapján, és sokan a lottósorsolások háziasszonyaként ismerik. Szerepelt a Playboy, a CKM és az FHM címlapján is – imádták a férfi magazinok.

Rába Tímea

Rába Tímea 2006-ban a Cosmopolitan divatbemutatóján és 2019-ben
Fotó: smagpictures

A modell kipróbálta magát a színészkedésben is: Makk Károly Magyar rekviem filmjében is játszott, de a Ruttkai Éva Színházban is szerepelt. Láthattuk a Barátok Köztben, valamint a Jóban Rosszban sorozatban is. Műsorvezetőként is sokáig volt képernyőn az RTL Klub Reggeli című műsorában és a Csak csajokban is.

Rába Tímea, Bálint Antónia
Megnézem
Összes kép (3)

Kétszer ment férjhez, mindkét házasságából született gyermeke. A legidősebb fia, Márk az előző házasságának gyümölcse, aki idén 27 éves, és már ő maga is szülő: 4 éve, 2017-ben lett apa, így Rába Tímea extra fiatalon lett nagyszülő. A modell elmondása szerint erre még nem volt felkészülve, de természetesen, örült az új családtag érkezésének.

Rába Tímea
Megnézem
Összes kép (3)

Tenerife és a nyomdokaiba lépő modell lánya

Férjével, Tóbiás József politikussal 2002-ben házasodtak össze, 2 közös gyerekük van, az idén 18 éves Nina és a 13 éves Noel. Mivel Noel kruppal küzd, ami egy fulladással járó betegség, és évekkel ezelőtt allergia is kialakult nála, így szteroid tartalmú gyógyszereket kellett szednie. A modell aggódott a fiáért, és végül megfogadta egy egészségügyi dolgozó tanácsát, aki azt javasolta neki, hogy olyan helyre menjenek, ahol tenger és sós levegő van. A család 2018-ban úgy döntött, hogy a kedvezőbb éghajlati adottságokkal rendelkező Kanári-szigetekre, Tenerifére költöznek.

A költözés jó ötletnek bizonyult, ugyanis a kisfiú elhagyhatta a gyógyszerét, és csak akkor kellett szednie, amikor hazalátogattak. A gyerekek már most több nyelven, angolul és spanyolul beszélnek, igazi cosmopolita vált belőlük. Ugyan, a modell számára a költözés egyértelmű volt, de a családja miatt nehezen vált meg Magyarországtól. 

Rába Tímea családja
Megnézem
Összes kép (3)

Tény azonban, hogy nem egész éven át laktak Tenerifén: szeptembertől decemberig éltek a szigeten, és repülővel a távolság sem volt elviselhetetlenül nagy. Rába Tenerifén egy szépségszalont nyitott, és bár tavaly a koronavírus miatt egy időre hazaköltöztek, nem adták fel ottani életüket sem.

Mostanában egyre többet hallani Rába Tímea lányáról, Tóbiás Nináról, aki nem meglepő módon a modell szépségét örökölte. Nina azonban nem most kezdte a modellkedést: először 13 éves korában, vagyis már több éve a kamerák elé állt, és mostanra keresett modell lett. A képeket róla saját Instagram oldalán nézheted meg.

Tudj meg még többet a hazai sztárokról!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top