nlc.hu
Sztárok

Poór Péter a magánéletéről

Másfél kilókat fogy a fellépésein a 76 éves Poór Péter

Az énekes igyekszik maximálisan karbantartani magát.

Poór Péter a fiatalos lendületét a sok fellépésnek és munkának köszönheti. Bár a koronavírus alatt erre kevés lehetősége volt, mégis telve van reménnyel, hogy hamarosan újra színpadra állhat. A 76 éves énekesnek egyetlen szabad perce sincs, hiszen a család ügyeinek intézése az ő vállát nyomja – írja a Bors.

Poór Péter

Poór Péter vallja: a szakmája megszállottja – MTVA Fotó: Zih Zsolt

“A fellépések sok energiát igényelnek, rengeteget rohangálok, van olyan, hogy egy hosszabb előadás alkalmával másfél kilót fogyok. Ez azért elég jelentős sportteljesítménynek számít. Mivel a szakma megszállottja vagyok, igyekszem mindig maximálisan karbantartani magam. (…) A közönségtől és a tanítványaimtól is sok energiát kapok” – árulta el.

Poór Péter – akinek a felesége hosszú ideje súlyos betegséggel küzd – arról is beszélt a bulvárlapnak adott interjúban, hogy jelenleg sok idejét elveszi a családi problémák menedzselése. “Reggel hattól késő estig szinte percre pontosan be van osztva a napom. (…) A feleségem és a 97 éves anyósom is a segítségemre szorulnak. Ráadásul 15 cicánk van, őket is én látom el” – mondta el.

Még több örökifjú sztár az nlc-n:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top