nlc.hu
Sztárok

Balogh Levente titkos élete

Az üzletben nem ismeri a tréfát Balogh Levente, de a mai napig mesét néz vasárnaponként

Balogh Levente üzleti és magánéleti sikerét is végigkísérte Micimackó.

Nem ismeri a tréfát az üzletben Balogh Levente, akit a Cápák között című befektetési műsornak köszönhetően ismert meg az egész ország. Az üzletember azonban nem mindig olyan szigorú, mint akkor, amikor milliókról kell dönteni. A hétköznapokban szívesen töltődik fel a zene erejével.

„Nagyon szeretek zenét hallgatni, különösen a magyar dalokat. Teljesen kikapcsol, sokszor vezetés közben hallgatok zenét. A lányaim készítettek is nekem úgynevezett Levi-mixeket, amelyekre a kedvenc számait töltötték fel” – árulta el az üzletember, aki korábban az RTL Klub Nagy szám című műsorában megmutatta énekhangját is. Dalválasztása sokakat meglepett, hiszen a Micimackó című dalt választotta.

balogh levente cápák között

Balogh Levente (Fotó: RTL)

„Sok szempont szólt amellett, hogy ezt a dalt válasszam. Egyrészt az igazi vállalkozói létemet 1995-ben kezdtem el, amikor a Walt Disney disztribútora voltam. A Micimackó plüss Európában hozzám köthető, mi forgalmaztunk először itt ilyet. Másrészt amikor New Yorkban voltam egy Disney-disztribúciós megbeszélésen, akkor született a legidősebb lányom. Az első plüsse egy Micimackó volt. Ez a figura végigkísérte az életemet, évekig mi hoztuk be a plüsst a régióba. Aztán a 90-es években a barátaim is azzal a Republic albummal leptek meg, amin a Micimackó című dal feldolgozása volt. Innentől kezdve ez szinte az indulóm lett – mondta a 95.8 Sláger FM-en Balogh Levente, aki nem tagadja, mai napig őrzi gyermeki énjét. – Mosolyognak rajtam, mert vasárnaponként néha a matinét nézem a rajzfilmekkel. Az összes szereplő nevét tudom, úgyhogy a kisgyerekes szülők mindig velem tárgyalják ki a meséket, mert képben vagyok” – tette hozzá az üzletember a Sláger Reggel műsorvezetőinek, Pordán Petrának és Somogyi Zoltánnak.

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top