nlc.hu
Sztárok

Szebeni István esküvői képei

9 évvel ezelőtt, Kaliforniában vette el szerelmét Szebeni István – esküvői képeket is posztolt

Szebeni István és felesége a 9. házassági évfordulójukat ünneplik.

Kilenc évvel ezelőtt házasodott össze Szebeni István és Anita. Nem szokványos esküvő volt az övék, hiszen külföldön, Amerikában keltek egybe. Gondoltak egyet, kiutaztak és összekötötték az életüket, ráadásul egy magyar pap segítségével.

„Ma kilenc éve… Felültünk a repülőre, és irány Kalifornia! Összeházasodtunk. Csodálatos, feledhetetlen élmény. Szabó Sándor Püspök Úr adott össze minket Ontario városban, pálmafák övezte, káprázatos magyar templomban, magyar szívvel, magyar lélekkel, olyan beszéddel, hogy emlékszem, alig bírtam kimondani az igent, gombóccal a torkomban. Zsóka és Sándor, két olyan ember, akikre nincs is elég jó szó, bárcsak ismernétek Őket. Köszönöm Nekik, hogy ez az élmény megadatott, örök hála. Most már van velünk egy kis mókus, aki szeptemberben kezdi az iskolát, és Vele teljes a világ. Csoda. Hát, most végigfutottak bennem a gondolatok, élmények, ölelések, eleredt a könnyem, úgyhogy abba is hagyom az írást” – emlékezett vissza a közösségi oldalán a TV2 híradósa

Legfrissebb sztárhíreink: 

szebeni istván felesége

Szebeni István 9 éve vette el Anitát (Fotó: Facebook)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top