nlc.hu
Sztárok

Szoboszlai Dominik kimarad az EB-keretből

Szoboszlai Dominik kimarad az EB-keretből – tagadják, hogy kiújult a sérülése

Szoboszlai Dominik hónapok óta bajlódik sérüléssel, amiből nem épült fel teljesen.

Június 11-én startol a labdarúgó Európa-bajnokság, bár a magyar csapat csak 15-én lép pályára, méghozzá egyből a címvédő portugálok ellen. Tegnap keretet hirdetett a szövetségi kapitány Marco Rossi, ám a szurkolók legnagyobb bánatára a magyarok egyik legjobbja, Szoboszlai Dominik nem került be a csapatba. A Lipcse játékosa hónapokkal ezelőtt sérült meg, de még nem sikerült visszaszereznie a sérülés előtti formáját. 

„Azért utazott el az edzőtáborba, hogy ott lehessen az Európa-bajnokságon, de készült arra, hogy van olyan forgatókönyv, amely szerint ez nem fog összejönni, tehát nem érte teljesen váratlanul a döntés” – nyilatkozta Esterházy Mátyás, a focista menedzsere. A magyar válogatott a kontinenstorna F-csoportjában a címvédő portugálokkal (06.15), valamint a világbajnok franciákkal (06.19) a Puskás Arénában, míg a németekkel (06.23) Münchenben játszik majd.

szoboszlai dominik

Szoboszlai Dominik nem lesz ott az EB-n (Fotó: Getty Images)

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top