nlc.hu
Sztárok

Tóth Andi a családjáról

Tóth Andi: „Hírhedt lettem, nem híres” – édesanyja legszívesebben hazavinné Erdélybe

A fiatal énekesnő állítja, a nulláról építette fel magát, és már nem kér a jó tanácsokból.

Harsány, lobbanékony, szókimondó típus, és rendkívül tehetséges. Így ismerjük Tóth Andit. Édesanyja viszont még egy félénk, visszahúzódó, halk szavú kislányt engedett fel Nagyváradról Budapestre 7 évvel ezelőtt.

Tóth Andi

Édesanyja előtt titkolózik, édesapjával megszakította a kapcsolatot Tóth Andi (Forrás: Life TV / Bréking! – videó)

„ szívem szakad meg, amikor sírva felhív, hogy megint bántanak, és ’lealkoholistáznak’. Anyukám nem tud azonosulni az életemmel. Ő egyszerű, nyugodt életet él Erdélyben, és annak örülne, ha én is hazamennék, és együtt sütnénk a palacsintát. De mit kezdjek ott magammal? Ő is tudja, hogy nem menne” – vallotta be a Story magazinnak a 22 éves énekesnő, aki azt mondja, amikor hazamegy Erdélybe, már nem igazán tud miről beszélgetni a családjával.

„Nem azt a fajta életet élik, amit én, és ezért nem annyira értenek se engem, se a szakmát. Fekete báránynak érzem magam emiatt, kicsit kilógok a sorból otthon” – árulta el Tóth Andi, aki úgy érzi, a Sztárban sztárban való szereplése óta valami megváltozott. „Hirtelen megsokasodtak a felkérések. (…) Előtte volt egy időszak, amikor inkább úgy éreztem, hírhedt lettem, mintsem híres. Nem a dalaimmal foglalkoztak az emberek” – mesélte.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story magazin

Olvass még Tóth Andiról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top