nlc.hu
Sztárok

Gálvölgyi János ötven éve tartó házassága

Gálvölgyi János példás házassága: „Nekem Jutka mellett senki másra nem volt szükségem”

Gálvölgyi János és felesége, Jutka ötven éve házasok, de a mai napig bármiről tudnak beszélgetni.

Gálvölgyi János mindig is fiatalon szeretett volna apuka lenni és a házasságtól sem riadt vissza. 21 éves volt, amikor elvette Jutkát, akivel azóta is példamutató a házasságuk: igaz, mint minden kapcsolatban, náluk is voltak hullámvölgyek, de kitartottak egymás mellett. A BEST magazinnak beszélt a több mint ötven éve tartó szerelemről. 

„Az fontos, hogy tudjunk beszélgetni, nekünk Jutkával ötven éve még mindig van miről. Aztán benne 100 százalékosan megbízom, tudom, soha nem árulna el, soha nem vágná a kést a hátamba. Kevés ilyen házaspárról, párról tudok. Nekem Jutka mellett senki másra nem volt szükségem, már csak azért sem, mert mellette ott van a két fantasztikus lányom is. És ugye bajban ismerszik meg az ember! Voltak a családunkban nehézségek, amikről persze nem beszélünk a nyilvánosság előtt, és ebben a helyzetben a lányok csillagos jelesre vizsgáztak. Bebizonyosodott, a miénk egy nagyon klassz család” – mesélte a lapnak a Keresztanyu színésze.

További részletek a ma megjelent BEST magazinban:

best nyitó

BEST

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top