nlc.hu
Sztárok

Tóth Gabi szájon puszilja a lányát

Tóth Gabi maga sem hiszi el, hogy szájon puszilja a gyerekét

Tóth Gabi pár éve még nem gondolta volna, hogy egyszer ilyet tesz.

Ahogy minden szülőnek, úgy Tóth Gabinak határozott nevelési elvei voltak, mielőtt megszületett a kislánya, azonban ma már keveset tud betartani. Édességevés, szájra puszi, folyamatos rend – többek között ezekről is ír a legújabb blogbejegyzésében. „Szóval nyilván annak idején mindent is tudtam a gyereknevelésről. Láttam, milyen »hibákat« vétenek a körülöttem lévő szülők, és el is tudtam határozni, hogy én mit fogok másképpen csinálni” – kezdte, majd bevallotta, hogy csokit is ad a gyerekének, pedig korábban meg volt győződve róla, hogy nem fog. Ugyanígy van a szájra puszival is.

„Amit viszont soha, de tényleg soha nem hittem volna, hogy valaha megpuszilom a gyerekem száját. Szinte hallom, ahogy most sokan felszisszennek… »Jézus Mária, a tóthgabi szájoncsókoljaagyerekét! Pfúúúj, hogyan tehet ilyet?« Onnan tudom, hogy most sokan közületek így reagálnak, mert én is pont így reagáltam régen. És higgyétek el, most sem tartom természetesnek, és szinte biztos, hogy csak ebben az életszakaszában történik ez, de most határozottan megtörténik, mert nem tudom megállni. Szóval, vessetek meg, ítéljetek el, de nem tagadom, meg szoktam puszilni a gyerekem száját is… és mindenét is…” – írja.

A legutóbbi kép Tóth Gabi kislányáról: 

tóth gabi nők lapja címlap

Nők Lapja

Legfrissebb sztárhíreink: 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top