nlc.hu
Sztárok

Elhunyt Urbán Erika

Kiskutyája jelezte Urbán Erika halálát

A szomszédok hiába kopogtak Urbán Erika ajtaján.

Nem értették a szomszédok, miért nyüszít Urbán Erika szeretett kiskutyája, Lujzajenő. Miután hiába csengettek és kopogtak a színésznő ajtaján, már tudták, hogy nagy baj lehet. Végül tűzoltók törték be az ajtót – írja a Blikk.

„A házban lakó fogadott családja arra figyelt fel, amikor a munkából hazaértek, hogy Lujzajenő, Erika kutyusa, nagyon nyüszít, ugat. Nem szokott ilyet tenni, így sejtették, hogy valami baj lehet. Miután nem jutottak be, a tűzoltók törték be az ajtót. Erikát az ágyban találták, mintha csak aludna….” – mondta Rátonyi Hajni, színésznő.

Urbán Erika halála

Fotó: Story-Best x Archívum /smagpix

Urbán Erikán 2019-ben életmentő műtétet hajtottak végre egy elrákosodott fogimplantátum miatt. „Kivették az egyik bordámat, abból készült az új állkapocscsontom, a mellemből származó izomzat és bőrszövet került rá, így lett arcom. Két hónapig voltam a kórházban, sugárterápiás kezelést is kaptam, szerencsére nincs áttét” – mondta az operáció után.

(Nyitókép: Story-Best x Archívum/smagpix)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top